Ion Lăceanu este în doliu. Soţia lui a murit răpusă de o boală necruţătoare

Ion Lăceanu trece prin clipe grele. Soția artistului s-a stins din viață astăzi, după o suferință îndelungată. Anastasia Lăceanu s-a chinuit pe patul de spital, unde s-a luptat cu o boală necruțătoare.

26 feb. 2016, 14:48
Ion Lăceanu este în doliu. Soţia lui a murit răpusă de o boală necruţătoare

Soția lui Ion Lăceanu a murit vineri dimineață (25 februarie), la ora 9 și va fi înmormântată duminică la ora 13, la Cimitirul Sf. Vineri din Capitală.

Citeşte şi Cântăreţ apreciat în toată lumea, MORT într-un accident oribil. Avea doar 32 de ani

Ion Lăceanu este originar de prin părțile Teleormanului, zona de unde mai provin artiști precum: Ileana Constantinescu, Floarea Calotă sau regretatul Liviu Vasilică. A fost poreclit omul orchestră, deoarece cântă la 9 instrumente, cele mai cunoscute fiind cimpoiul, cavalul, ocarina, solzul de pește sau frunza, a susținut concerte atât în 58 de țări, cât și pentru șapte președinți de stat.

Se mai știe că Laceanu l-ar fi cunoscut pe președintele Kennedy cu care a dat și mâna, cu o lună înainte de asasinarea acestuia. Era unul dintre lăutarii favoriți ai cuplului prezidențial Elena și Nicolae Ceaușescu. Este renumit pentru faptul că le-a cântat marelui pianist Arthur Rubinstein și pictorului Salvador Dali.