Ion Ţiriac, acuzat de primul antrenor al lui Boris Becker

Gunther Bosch, antrenorul care l-a descoperit pe legendarul Boris Becker, a lansat o serie de acuzatii dure la adresa lui Ion Tiriac.

01 mart. 2017, 06:13
Ion Ţiriac, acuzat de primul antrenor al lui Boris Becker

Gunther Bosch, fostul jucator din echipa Romaniei de Cupa Davis, spune ca Ion Tiriac l-a sabotat si a reusit sa devina antrenorul lui Boris Becker in 1987.

Laurette, surpriză de ZIUA EI din partea lui Ion Ţiriac: „Nu vreau să vă dau mai multe detalii, dar…”

„Ion Tiriac a incercat sa-l intoarca pe Boris Becker impotriva mea. Ii tot spunea ca l-am tradat. Acesta este motivul principal pentru care ne-am despartit. Tiriac a vrut sa fie antrenor si manager in acelasi timp, la fel cum s-a intamplat si cu Guillermo Vilas. Tiriac a incercat sa-l convinga pe Becker ca nu mai sunt antrenorul potrivit pentru el. Ion mi-a zis: nici macar n-ai castigat Wimbledonul! Asta doar pentru ca el a castigat o data, la dublu. Mi-a zis ca nu mai sunt contemporan cu tenisul, ca ii trebuie cineva care a fost de clasa mondiala, adica el”, a povestit Gunther Bosch, intr-un interviu acordat cotidianului Bild.

Bostris Becker l-a demis in cele din urma pe Gunther Bosch si l-a numit antrenor pe Ion Tiriac, cel care ii era in paralel si manager.

„Dupa atatia ani, este inimaginabil sa ma intalnesc cu Becker. Am luat-o pe cai diferite. Despre ce as putea vorbi cu el? Despre vremurile trecute? Stiti ce ar fi interesant? Sa discut cu el despre despartirea sa de Djokovici. Daca m-ar suna, n-ar fi placut sa-i inchid telefonul in nas. I-as spune ca ma mai gandesc… Dar sa-l intalnesc ar fi dificil”, a sous Gunther Bosch.

Boris Becker are in palmares sase turnee de Grand Slam si a castigat de trei ori Turneul Campioanelor.