Ion Ţiriac, criticat dur în Italia. BANII, înaintea valorilor MORALE

Ion Ţiriac a fost criticat în presa italiană după ce a invitat-o pe Maria Sharapova la turneul de la Madrid. Rusoica va reveni după o suspendare de 15 luni pentru dopaj şi a primit un wild card.

17 mart. 2017, 12:36
Ion Ţiriac, criticat dur în Italia. BANII, înaintea valorilor MORALE

Maria Sharapova va reveni pe teren la sfarsitul lunii aprilie, odata cu startul turneului de la Stuttgart, unde a primit un wild card (calificare direct pe tabloul principal al competitiei). Dupa wild-cardul primit la Stuttgart, pentru Maria au urmat imediat alte doua, la Madrid si Roma.

Mai multi tenismeni, dar si multe alte persoane din lumea tenisului acuza ca, in felul acesta, sportivii prinsi dopati nu invata nimic din suspendare daca revenirea le e facilitata de wild-carduri.

Publicatia italiana UbiTennis dezbate pe larg subiectul wild-cardurilor primite de Maria Sharapova la cele trei mari turnee ce vor avea loc in aceasta primavara.

„Cate turnee isi pot permite sa n-o primeasca pe Sharapova? Cele patru de Grand Slam si alte cateva. Printre ele se afla cu siguranta si cel de la Madrid, dar nu ne putem astepta ca Ion Tiriac, un bun fost tenismen, dar mai ales un mare o de afaceri, sa fie mai sensibil la valorile morale decat la bani”, noteaza sursa citata.

Turneul de la Madrid va avea loc in perioada 5-14 mai.