Ion Ţiriac, surprins la volanul unui supercar pe străzile Bucureştiului. Magnatul nu merge niciodată singur FOTO

Miliardarul Ion Ţiriac este cel mai mare şi cunoscut colecţionar de maşini din România. Magnatul a fost surprins la volanul unui supercar de colecţie pe străzile Capitalei.

23 iul. 2017, 13:47

Ion Ţiriac a fost fotografiat, la intersecţia de la Casa Presei, la volanul unui superb Ford GT negru. Supercarul american reușea să atragă atenţia prin herghelia de sute de cai putere care îşi făcea simţită prezenţa prin zgomotul ţevilor de eşapament. În spatele supercarului lui Țiriac circula îndeaproape un Range Rover care urmărea de aproape mișcările omului de afaceri. În SUV-ul impunător călătoreau, cel mai probabil, bodyguarzii lui Ţiriac, gata să intervină în cazul în care situaţia o cere.

Ion Ţiriac nu mai ştie exact numărul maşinilor de colecţie pe care le deţine.  „Nu am nici cea mai vagă idee, dar trebuie să fie undeva la 400. Aici, în mod normal, trebuie să fie doar 180, pentru că mai multe nu au loc”, mărturisea magnatul despre colecţia sa care poate fi şi vizitată în cadrul Ţiriac Collection.

Ion Ţiriac este singurul român prezent în topul Forbes 2016, situându-se pe lista miliardarilor planetei pe locul 1694, o creştere de 47 de poziţii în comparaţie cu 2015. Forbes estimează că din 2015 până în 2016 averea lui Ion Ţiriac a crescut cu 100 de milioane de dolari, ajungând în clasamentul actualizat la zi la 1,1 milarde de dolari.