Ionuţ Negoiţă a plătit datoria de 2.000.000 de euro către Nicolae Badea

Ionuț Negoiță a plătit, vineri, datoria de două milioane de euro pe care o avea către fostul acţionar al lui Dinamo, Nicolae Badea.

04 mai 2018, 13:43
Ionuţ Negoiţă a plătit datoria de 2.000.000 de euro către Nicolae Badea

Tribunalul a hotărât să se pună poprire pe acțiunile lui Ionuţ Negoiță în baza datoriei de 2.000.000 de euro pe care o avea la Nicolae Badea, iar săptămâna trecută instanța a admis cererea de încuviințare a executării silite a patronului lui Dinamo.

S-A AFLAT! Cine este ŞEICUL MILIARDAR care cumpără DINAMO

Ionuț Negoiță putea achita o parte din datorie, 10%, și contesta decizia. Acest lucru ar întârziat lucrurile pentru câteva luni, timp în care ar fi putut obține banii din vânzarea clubului. Patronul lui Dinamo a decis să pună capăt disputei, achitând suma integrală. Conform legii, odată cu achitarea creanței, Ionuţ Negoiță are drept deplin asupra acțiunilor, iar Nicolae Badea va avea în continuare doar calitatea de acționar minoritar.

Se vinde DINAMO! Arabii anunţă obiective uriaşe: „Vor fi investiţii mai mari decât ce a făcut Gigi Becali!”

„Informația dumneavoastră este adevărată. Creanța către domnul Badea a fost plătită integral. Mai mult nu pot să detaliez. Mulțumesc”, a confirmat  Alexandru David, președintele lui Dinamo, pentru GSP.