Iordănescu, după cantonamentul naţionalei:”N-am incurcat pe nimeni. Poate doar pe nevastă-mea o încurc”

Steaua și selecționata divizionară a României s-au întors in Romania cu același avion din cantonamentele susținute în Antalya. Președintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat că nu există un conflic cu oficialii FRF sau cu selecționerul Anghel Iordănescu.

07 feb. 2016, 13:25
Iordănescu, după cantonamentul naţionalei:”N-am incurcat pe nimeni. Poate doar pe nevastă-mea o încurc”

La intoarcerea selectionatei divizionare din turneul din Antalya, selectionerul Anghel Iordanescu a fost intrebat daca nu cumva i-a stricat planurile fiului sau, Edward Iordanescu, prin convocarea jucatorilor echipei Pandurii.

„L-ati incurcat pe fiul dumneavoastra” au fost cuvintele de la care a pornit replica nervoasa a lui Iordanescu.

„N-am incurcat pe nimeni, domnisoara. Poate doar pe nevasta mea o incurc. Turneul a fost extrem de util. Am dat sansa unor jucatori tineri care aspira la echipa nationala sa joace”, a spus selectionerul.

Selecționerul Anghel Iordănescu a convocat de la Steaua șase jucători pentru stagiul de pregătire din Antalya. După mai multe runde de negocieri între cele două părți, niciun jucător stelist nu a  mai ajuns la lotul divizionar. 

„Noi am acceptat toate conditiile incat sa putem veni impreuna si pe calea asta multumesc FRF ca a fost de acord cu inchirierea acestui avion in conditiile in care si noi aveam tarziu meciul si am decalat meciul ca sa venim impreuna.

Avem o colaborare buna, inclusiv cu Puiu Iordanescu, care din cand in cand mai glumeste, dar colaborarea noastra e in primul rand pe respectul pe care-l purtam si ni-l poarta

Vreau sa subliniez ca oricand Steaua va da jucatorii de care nationala va avea nevoie si vom sustine neconditionat echipa nationala pentru indeplinirea obiectivului la Campionatul European”, a spus Valeriu Argăseală. 

Argaseala s-a imbratisat cu Iordanescu in fata camerelor de filmat, iar replica selectionerului a fost: „Vedeți ce bun diplomat este?”