Ipoteză şoc în cazul bătrânilor călcaţi de tren. S-au iubit o viaţă şi ar fi vrut să moară împreună

Apropiaţii celor doi bătrâni loviţi de tren susţin că cei doi ar fi pus la cale să se sinucidă împreună. Bătrânii s-au iubit o viaţă şi ar fi vrut ca vreunul dintre ei să rămână singur pe lume. În urma accidentului, femeia a murit pe loc, iar bărbatul este la spital, în stare gravă.

02 aug. 2017, 06:02
Ipoteză şoc în cazul bătrânilor călcaţi de tren. S-au iubit o viaţă şi ar fi vrut să moară împreună

Un accident de tren a avut loc, marţi, în Eforie Sud, lângă staţia de epurare. Un bărbat şi o femeie au fost loviţi de tren. Femeia a decedat, iar bărbatul a fost transportat în stare gravă la spital.

Cei doi ar fi din Bucureşti şi au în jur de 87 de ani.

Mecanicul este încă în stare de șoc. Spune că niciodată nu a mai fost în postura de a explica o astfel de tragedie.

Potrivit reporterntv.ro, bărbatul conducea locomotiva trenului de pasageri Mangalia – Constanța și spune că deși a încercat din răsputeri să frâneze, nu a putut să oprească garnitura la timp.

El a povestit că cei doi erau întinși pe calea ferată și cand a tras semnalul numai bătrânul s-a ridicat.

Cei doi bătrâni erau soț și soție. Nimeni nu poate spune însă cu exactitate dacă luaseră decizia teribilă să moară împreună, iar barbatul s-a răzgândit în ultimul moment sau dacă, pur și simplu, femeii i s-a făcut rău pe calea ferată. Deși au existat zeci de martori, printre călătorii din tren și turiști veniți la plajă, fiecare are altă versiune.

Bătrânul a fost transportat pe calea aerului la spital.

Medicii de la Spitalul Județean Constanța, i-au operat de urgență piciorul stâng. Este încă sedat, așa că nu poate explica circumstanțele morții soției sale. Lucrurile se vor clarifica în zilele următoare.

Traficul feroviar a fost oprit o oră și jumătate pe sensul de mers respectiv.