Irina Begu, învinsă de Venus Williams în primul tur, la Toronto. Astăzi joacă Sorana Cîrstea

Irina-Camelia Begu, locul 59 WTA, a fost învinsă de Venus Williams, locul 9 mondial, în primul tur la Rogers Cup, în timp ce perechea Monica Niculescu/Barbora Krejcikova (România/Cehia) a acces în optimi la dublu.

08 aug. 2017, 05:34
Irina Begu, învinsă de Venus Williams în primul tur, la Toronto. Astăzi joacă Sorana Cîrstea

Irina Begu a pierdut în trei seturi, scor 1-6, 6-3, 3-6, în aproape două ore de joc. Irina Begu venise din calificări, iar accederea pe tabloul principal la Toronto îi aduce un salt de un loc în ierarhia WTA, până pe 58.

Azi noapte a jucat la Toronto, însă în proba de dublu, Monica Niculescu, ea făcând pereche cu jucătoarea cehă Barbora Krejcikova. Adversare le-au fost americancele McHale şi Muhammad, pe care le-au învins cu 6-1, 6-3 şi s-au calificat în optimi.

Astăzi evoluează în primul tur la Toronto şi Soarana Cîrstea, care va juca pentru calificarea în turul secund de la ora 18.00, în primul meci al zilei, contra franţuzoaicei Caroline Carcia.

Simona Halep este calificată direc în turul doi la Toronto, ea urmând să joace cu învingătoarea dintre croata Mirjana Lucic-Baroni şi slovaca Magdalena Rîbarikova.