Irina Boureanu se teme pentru viaţa ei. A fost ameninţată că va fi violată, mutilată şi omorâtă VIDEO

Irina Boureanu spune că se teme pentru viaţa ei şi a Ioanei şi că a fost ameninţată. Fosta soţie a lui Cristian Boureanu a declarat că în ciuda acestor ameninţări, este dispusă să lupte pentru custodia fiicei sale.

19 sept. 2016, 08:36
Irina Boureanu se teme pentru viaţa ei. A fost ameninţată că va fi violată, mutilată şi omorâtă VIDEO

Temerile Irinei Boureanu sunt alimentate şi de faptul că are impresia că fiica ei este urmărită. Fosta soţie a lui Cristian Boureanu a depus de-a lungul anilor mai multe plângeri la poliţie în care sesiza că este agresată de soţ. „S-a năpustit asupra mea şi a început să mă lovească. M-a strâns de gât şi m-a lovit de mai multe ori cu capul de pereţi şi de televizor„, reiese dintr-o plângere depusă de Irina Boureanu în 2004. Femeia spune că în ciuda dovezilor, Boureanu a scăpat mereu basma curată datorită poziţiei politice pe care o avea.

Mă tem inclusiv pentru integritatea şi viaţa mea şi a Ioanei. Am primit ameninţări directe că viaţa îmi va fi luată, că voi fi mutilată, că voi fi violată. Toate astea si Ioana le-a auzit despre ea. Ameninţările erau foarte descriptive şi Ioana venea de foarte multe ori să îmi povestească nişte amănunte, ca dintr-un film de groază„, a povestit Irina Boureanu.

Cristian Boureanu deţine custodia Ioanei, însă Irina Boureanu spune că va lupta să îşi ia fiica acasă.