Irinel Columbeanu, exectat silit în timp ce el se află în vacanţă în America

Veste proastă pentru Irinel Columbeanu. Plecat în concediu în America, omul de afaceri a aflat că Primăria din Târgu Cărbuneşti, oraş în care a avut o afacere, l-a executat silit. 

15 iul. 2016, 15:38
Irinel Columbeanu, exectat silit în timp ce el se află în vacanţă în America

În urmă cu câteva zile, Irinel Columbeanu a condus-o pe fiica sa, Irinuca, să-și viziteze mama în Statele Unite, scrie evz.ro. Cum se afla și el în concediu, omul de afaceri s-a pus pe distracție alături de prietenul său, Nick Rădoi, şi de câteva domnişoare focoase, fără să bănuiască că firma deţinută de el va fi executată silit de către Primăria Târgu-Cărbunești, din judeţul Gorj.

Citeşte şi Irinel Columbeanu şi-a internat tatăl la azilul din Snagov: „Il vizitez foarte des”

Milionarul din Izvorani trăieşte pe picior mare, dar suma datorată la bugetul local al primăriei Târgu Cărbuneşti este uriaşă. Columbeanu nu a mai plătit taxele şi impozitele de mai mulţi ani, iar suma a ajuns la 250.000 de lei. Potrivit Antena Stars, este vorba despre firma de materiale de construcţii pe care fostul soţ al lui Monicăi Gabor o deţine şi care produce aşa-numitul „columbeanit”, un ciment care se face după o reţetă specială şi se întăreşte în doar câteva minute.

Afaceristul a deschis firma în anul 2006, dar nu a plătit niciun leu la bugetul de stat. În 2009, fabrica s-a închis. Autoritățile locale cer acum executarea silită pentru a recupera datoria de peste 250.000 de lei, strânsă în toţi aceşti ani. Astfel, bunurile omului de afaceri vor fi scoase la vânzare pentru recuperarea prejudiciului.