Irinel Columbeanu s-a întâlnit cu MR. Pink, actualul iubit al Monicăi Gabor, în SUA. Ce au discutat cei doi FOTO

Irinel Columbeanu este plecat de săptămâni bune, alături de fiica lui, peste Ocean, într-o vizită care s-a prelungit de dragul Monicăi Gabor, mama Irinucăi, cele două bucurându-se din plin de reîntâlnirea lor. Dar, de cum a ajuns în SUA, Irinel s-a văzut cu Mr. Pink, iar detaliile discuției lor au ajuns și în presă. 
Iulian Tudor
09 aug. 2016, 08:42
Irinel Columbeanu s-a întâlnit cu MR. Pink, actualul iubit al Monicăi Gabor, în SUA. Ce au discutat cei doi FOTO

S-a tot speculat că motivele pentru care Irinel Columbeanu ar întârzia în Statele Unite ar fi legate de o posibilă afacere pe care să o pună la punct cu Mr. Pink, actualul iubit al fostei sale soții, scrie spynews.ro. Cu toate acestea, ne-au dezvăluit surse de încredere, realitatea este cu totul și cu totul alta. 

Citeşte şi MONICA GABOR a dat lovitura în America. Ce surpriză i-a făcut Mr. Pink FOTO

„Cei doi au discutat doar despre Monica și relația pe care aceasta ar dori să o aibă cu micuța Irina. În niciun caz nu au discutat despre vreun business pe care să îl dezvolte împreună. S-au întâlnit o singură dată, nici nu au mai vorbit de atunci”, a spus sursa citată.

Conform unor surse de peste Ocean, omul de afaceri Irinel Columbeanu a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a se liniști cu privire la bărbatul care, timp de atâtea săptămâni, stă în preajma fiicei sale. Și, ca un tată responsabil, a solicitat o întâlnire cu Mr. Pink, întâlnire care, pare-se, a avut loc la un restaurant de fițe din State și în care cei doi au petrecut câteva ore bune discutând despre cum ar trebui să se desfășoare lucrurile între ei.

Ciiteşte şi Irinel Columbeanu, exectat silit în timp ce el se află în vacanţă în America

Mai mult decât atât, se pare că Irinel Columbeanu și Mr. Pink au „omis” să o anunțe pe Monica Gabor că se vor vedea, aceasta aflând că cei doi s-au văzut abia după ce a avut loc evenimentul cu pricina.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Veste proastă pentru fanii „Las Fierbinți“! Un mare actor își ia adio de la serial!
Fanatik.ro
Comuna din România unde se deschide o nouă fabrică gigant. Investiții de milioane de euro vor fi făcute, noi locuri de muncă pentru români
Capital.ro
A MURIT marele actor român. Toată SCENA artistică este în doliu
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
Se dau GRATIS 500 de lei. Cine primește banii
Adevarul
Zelenski, între Churchill și Chaplin: „Cine sunt eu? Sunt președintele Ucrainei”
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase fuste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
A murit marele actor al României. Vestea tristă a zilei
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Surpriza anului la Pro TV! S-au sărutat și s-au logodit la Survivor All Stars. Avem imaginile!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Senatul României a aprobat proiectul de lege privind monitorizarea calității aerului: Se dau amenzi de până la 80.000 de lei
Capital.ro
Noua regulă pentru TELEVIZIUNILE din România. Tocmai s-a dat INTRZIS de la CNA
StirileBZI
Avertismentul economistului Ionuț Dumitru: „Ne întindem mai mult decât ne este plapuma la împrumuturi!”
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Exodul inginerilor militari: nemulțumiți de salarii, renunță la uniformă și cariera în Armata Română
MediaFlux
SE SCOT BANII din PILONUL II! SUMELE sunt URIAȘE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'