Îţi vor da lacrimile. Ce versuri a cerut Anamaria Prodan să fie scrise pe crucea mamei sale FOTO

În ciuda durerii şi a oboselii acumuate în ultimele luni, Anamaria Prodan a găsit putere să se ocupe de toate cele necesare înmormântării Ionelei Prodan. Impresara a comandat colacii şi coliva care vor fi împărţire, conform obiceiului, s-a ocupat de funeralii şi de masa de la restaurant, dar şi de mormântul unde mama ei îşi va dormi somnul de veci. Ionela Prodan va fi înmormântată, joi, la Cimitirul Bellu, lângă primul ei soţ Traian Tănase.

19 apr. 2018, 08:14

Siciriul cu trupul neînsufleţit al Ionelei Prodan a fost depus, marţi, la capela Cimitirului Bellu, unde familia şi apropiaţii o plâng pe artistă, scrie click.ro. Regretata solistă a cerut cu limbă de moarte să fie înmormântată în costumul popular cusut de mama ei. Joi, la ora 12.00, Ionela Prodan va fi îngropată lângă primul ei soţ, Traian Tănase. La mormânt, impresa a cerut să fie scrise câteva versuri şi un mesaj extrem de emoţionant, acelaşi pe care vedeta l-a publicat la scurt timp după ce mama ei s-a stins la Spitalul Elias ţinând-o pe mână.

Citeşte şi Adio, Ionela Prodan! Cântăreaţa va fi înmormântată azi la Cimitirul Bellu. Scandal şi îmbrânceli la căpătâiul artistei VIDEO

„Ridică fruntea către cer

Doar DUMNEZEU nu-i efemer

În rest toate sunt trecătoare

Pe a omului vieții cărare!

Om ireproșabil, om pur și minunat, om bun și simplu, om încarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate și o simplitate incredibile. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat și i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche și ai reușit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească și să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun național! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, ești și vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim și te vom iubi mereu! Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, știind că a plecat, sau putem zâmbi, știind că a trăit cu adevărat”, este scris la mormânt şi semnat de cele două fiicele ale Ionelei Prodan, Anamaria şi Anca.