Jenson Button divorţează după doar un an de căsătorie

Jenson Button, fost campion mondial de Formula 1, s-a despărţit de soţia sa, Jessica, la doar un an după cei doi se căsătoreau într-o locaţie exotică din Hawaii.

23 dec. 2015, 10:21

Jenson Button şi Jessica s-au cunoscut în 2008, într-un hotel din Tokyo. Cei doi au fost despărţiţi pentru o scurtă perioadă în 2011, însă în 2014 au hotărât să se căsătorească, după ce pilotul de 35 de ani a cerut-o de soţie, de Valentine’s Day, oferindu-i un inel cu diamante în valoare de 300.000 de euro.

Având cariere de succes, în automobilism, respectiv modelling, cei doi se vedeau extrem de rar, iar pilotul chiar recunoştea în cursul acestui an că nu locuiesc împreună.

„Nu ne vedem mai mult decât o făceam înainte să ne căsătorim. Jessie încă lucrează în Japonia. E încântată de job-ul ei, face modelling, are un show de televiziune şi joacă într-un film japonez. Este excelent că e pasionată de ceea ce face, dar asta înseamnă că nu ne vedem prea des”, povestea Button în Daily Mail.

Presa britanică scrie că cei doi nu au semnat un acord prenupţial înainte de nuntă, iar în cazul în care nu se va ajunge la un acord Jessica ar putea pretinde în instanţă până la jumătate din averea pilotului care câştigă 35 de milioane de euro pe an.