Jesica Zamfir, fosta câştigatoare Masterchef, de urgenţă la spital

Viroza nu iarta pe nimeni, iar de la o simpla raceala putem trece la boli mai grave. Acesta este si cazul Jesicai Zamfir, care a ajuns la urgenta dupa ce a facut febra si nu se mai oprea din tusit.

17 feb. 2016, 14:00
Jesica Zamfir, fosta câştigatoare Masterchef, de urgenţă la spital

Fosta castigatoare MasterChef din 2014, Jesica Zamfir, a ajuns de urgenta la spital, iar dupa un consult, medicii au diagnosticat-o cu pneumonie. Tanara simtea dureri in capul pieptului, abia putea sa respire si tusea in continuu. Doctorii nu au mai stat pe ganduri si pus-o sub tratament, insa nu i-au dat antivirale, ci direct antibiotice.

Citeşte şi Uite ce soluţie a găsit Casnica de la Masterchef pentru a-şi spăla vasele

Cateva zile, Jesica a luat pastile, iar tratamentul inca il urmeaza. „Jesica a fost bolnava, a avut si febra, nu putea sa iasa din casa. Dar asa este cand racesti. O raceala banala, a luat-o de la un coleg, cine stie, dar s-a imbolnavit. Acum e bine.”, a declarat un apropiat. Jesica Zamfir are o relatie de 10 ani cu Stefan, iar in mai 2015 s-au casatorit. Cei doi au un baietel de patru ani. Culmea este ca acum, cand deja se simte mai bine, copilul Jesicai s-a imbolnavit si el. Micutul are febra si a racit.