Jet Li a ajuns doar o umbră a actorului pe care îl ştiam. De ce boală suferă iubitul actor FOTO

Actorul de origine chineză, Jet Li (55 de ani) a creat îngrijorare în rândul fanilor din cauza unei fotografii pe care a făcut-o în timp ce se afla recent într-o vizită la un templu tibetan. Vedeta născută în Beijing are doar 55 de ani, dar imaginile par să ilustreze o persoană mult mai în vârstă şi slăbită.

22 mai 2018, 07:54

Potrivit zvonurilor care circulă în jurul fotografiei cu pricina, Jet Li nu este în formă din cauza unor probleme de sănătate cu care se luptă de ceva vreme, acestea incluzând hiperteroidismul, dar şi nişte lovituri ale piciorului şi ale coloanei vertebrale care se datorează cascadoriilor pe care celebrul actor le-a efectuat în trecut, fără să ezite o secundă, scrie click.ro.

Citeşte şi Un bătăuş MMA s-a lăudat că ar învinge un maestru Tai Chi. Lupta a durat 10 secunde. Cine a piedut VIDEO

În anul 2013, campionul de Wushu, retras din activitate, a recunoscut faptul că un doctor i-a prezentat o perspectivă sumbră asupra viitorului său. „Ori încetezi să joci în filme de acţiune, ori vei rămâne toată viaţa într-un scaun cu rotile”, i-ar fi spus medicul, îngrijorat de cele descoperite în urma unui set de investigaţii. Din acel moment, Jet Li a luat decizia de a se implica mai puţin în proiectele din sfera profesională, în ciuda faptului că până atunci era o prezenţă constantă pe platoruile de filmări.