Jurnalista LAURA CHIRIAC nu s-a ales nici cu primăria sectorului 1 şi şi-a pierdut şi soţul, după ce a fost surprinsă cu amantul FOTO

Se pare că Laura Chiriac nu a pierdut doar lupta pentru Primăria Sectorului 1, unde a candidat din partea ALDE, ci şi mariajul său, divorţând în secret de Octavian Busuioc, care îi era soţ de 13 ani.

15 aug. 2016, 12:18

În timpul campaniei electorale pentru alegerile din 5 iunie, Laura Chiriac a fost surprinsă sărutându-se cu Sergiu Diacomatu, fost vicepreşedinte la ANRP (Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor), scrie cancan.ro.

Citeşte şi Laura Chiriac, PRIMA REACŢIE după ce a fost filmată în ipostaze compromiţătoare. Cum se apără fosta vedetă TV

Laura era căsătorită de 13 ani cu Octavian Basoc, producător general în Antena 3! Chiar dacă iniţial se părea că Laura şi Octavian vor trece peste momentul delicat apărut în căsnicia lor, până la urmă cei doi au divorţat în secret, la notar, iar de acum Laura este o femeie liberă.

Citeşte şi Laura Chiriac, explicaţie ŞOC după ce a fost surprinsă ÎN TANDREŢURI cu Sergiu Diacomatu VIDEO

S-au sărutat într-o parcare

Laura Chiriac, candidata-vedetă TV pe care ALDE a propus-o la Primăria sectorului 1, şi Sergiu Diacomatu, vicepreşedinte la ANRP, reţinut de DNA anul trecut în dosarul retrocedărilor ilegale, au fost filmaţi în timp ce se sărutau pasional într-o parcare, chiar dacă amândoi erau într-o relaţie.