Klaus Iohannis, AGENT ELECTORAL în campania unui candidat la Primăria Sectorului 4 FOTO

Un lider PNL, care vrea să candideze la funcţia de primar la Sectorul 4, se foloseşte de imaginea preşedintelui Klaus Iohannis ca să câştige voturi.

05 oct. 2015, 09:25

Liberalul Marius Rogin nu doar că a furat startul campaniei pentru alegerile locale din 2016, dar l-a transformat şi pe Klaus Iohannis în agentul lui electoral. Rogin a pus poza lui Iohannis pe spatele unor fluturaşi pe care apare el, în calitate de candidat al PNL la Primăria Sectorului 4, potrivit România TV.

Este un exerciţiu firesc al oricărui politician de a-şi face imaginea. De obicei sunt folosiţi politicieni mai cunoscuţi pentru a reuşi să le spui cetăţenilor care este echipa din care faci parte. Eu nu fac echipă cu preşedintele Klaus Iohannis în Sectorul 4. L-am folosit pentru a conştientiza lumea în ce echipă sunt eu„, a spus Marius Roghin.

Întrebat dacă a obţinut aprobarea şefului statului pentru a apărea pe afişele electorale, liberalul a spus că „nu”, dar că imagini cu Klaus Iohannis se găsesc peste tot. „Poza preşedintelui este în toate birourile, pe toti pereţii. Nu i-am cerut voie, pentru că nu am considerat că este nevoie, din moment ce am fost şeful de campanie al Sectorul 4 şi am luptat pentru succesul domniei sale.

Nu este vorba că acum a venit rândul lui Iohannis să muncească pentru succesul meu, pentru că nu l-a invitat nimeni să muncească, dar aşa se face transferul de imagine. Deci, ceea ce încearcă să facă preşedintele pentru România, voi încerca să fac eu pentru Sectorul 4, a mai precizat liberalul.

Marius Rogin nu consideră că a furat startul campaniei pentru alegerile locale din 2016, deoarece „fiecare om politic îşi face campanie electorală în fiecare zi„.