Klaus Iohannis şi-a descoperit un nou hobby. S-a apucat de golf

În ultimele două weekend-uri, preşedintele şi-a perfecţionat măiestria în jocul de golf alături de un fost coleg, transmite România TV.

15 mai 2017, 09:39
Klaus Iohannis şi-a descoperit un nou hobby. S-a apucat de golf

In ultimele doua weekend-uri, presedintele Klaus Iohannis si-a perfectionat maiestria in jocul de golf, pe terenul ,,Paul Tomita” din Pianu de Jos, alaturi de fostul lui coleg de facultate, profesorul de fizica Viorel Coman (proprietarul firmei de constructii Lac Construct Sebes), cel care a fost de cinci ori campion national al Romaniei si a castigat numerose turnee internationale.

„Este un sportiv care iubeste miscarea in aer liber. Este pasionat de golf si am remarcat ca are mult talent. A dat cateva lovituri foarte bune. Daca va continua sa se antreneze, eu cred ca va deveni un jucator de golf de exceptie. Ii place foarte mult terenul de golf de la Pianu de Jos, ce poarta numele marelui campion Paul Tomita si a decis sa ne doneze seminte de bujori de stepa, pe care le vom semana aici”, a declarat Viorel Coman.

Daca pe vremuri, celebrul jucator de golf Paul Tomita il antrena pe Regele Mihai, iata, acum, elevul lui Tomita, Viorel Coman il antreneaza pe presedintele Romaniei.