Klaus Iohannis, vizită alături de Cristian Buşoi, posibil candidat PNL la Primăria Capitalei

Preşedintele Klaus Iohannis a fost însoţit, marţi, de Cristian Buşoi, posibil candidat al PNL la Primăria Capitalei, în timpul unei vizite efectuate la două obiective de patrimoniu arhitectural, aflate în zona Filaret – Rahova. Gestul şefului statului de a se afişa cu Buşoi la un eveniment are loc înainte cu trei zile înainte ca PNL să-şi anunţe oficial candidatul la Primăria Capitalei. 

08 dec. 2015, 11:10
Klaus Iohannis, vizită alături de Cristian Buşoi, posibil candidat PNL la Primăria Capitalei

Klaus Iohannis a vizitat, marţi,  „The Ark – Bursa Mărfurilor Creative” şi Institutul Astronomic al Academiei Române din Parcul Carol.

În timpul vizitei, şeful statului a fost însoţit de Cristian Buşoi. Întrebat de jurnalişti în ce calitate este prezent Buşoi alături de el, Klaus Iohannis a răspuns: „L-am invitat să mă însoţească”.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei va fi anunţat vineri, la şedinţa Consiliului Naţional al partidului, a anunţat, luni, copreşedintele PNL, Vasile Blaga. 

CITEŞTE ŞI Candidatul PNL la Primăria Capitalei va fi anunţat vineri. Cine ar putea intra în cursă

„Candidatul pentru Bucuresti va fi desemnat in aceasta saptamana pe baza analizei sociologice facute si va fi anuntat la Consiliul National de Coordonare”, a spus Blaga.

Întrebat daca acesta ar putea fi europarlamentarul Cristian Busoi, Blaga a raspuns ca ar putea fi o varianta.