Laurette, declaraţie SURPRINZĂTOARE despre DIVORŢ. „Amândoi am făcut…”

Laurette a făcut primele declarații despre divorț, la care nu se aștepta nimeni.  

14 mart. 2018, 11:53
Laurette, declaraţie SURPRINZĂTOARE despre DIVORŢ. „Amândoi am făcut…”

Laurette nu se teme să divorțeze de Ciprian Nistor, care se află la închisoare, şi a vorbit despre acest subiect la o emisiune tv.

INCREDIBIL! Cum a pozat LAURETTE în timp ce soţul ei este în închisoare FOTO

„Eu rămân ataşată. Am vorbit, dar nu am fost eu cea care a băgat divorţ. El a făcut asta şi asta se va întâmpla luna viitoare pe data de 4, la primul termen. El a băgat divorţ, dar la o săptămână m-a sunat şi a încercat să ne împăcăm. El poate spune că nu este de acord, acum vorbesc la modul general.

Eu vreau să ajung până la primul termen şi o să vedem. E foarte greu de ambele părţi şi e o tensiune foarte mare. Amândoi am făcut, la început a fost ceva foarte frumos. Încet, încet a devenit o tensiune. A avut pretenţia să stau în casă până la un moment dat, dar nu am mai rezistat. Eu sunt Capricorn şi sunt o femeie greu de stăpânit. Asta mă şi macină un pic.

De când m-am căsătorit, primul lucru pe care îl fac este să-mi facă poze şi să mă dea pe prima pagina. Adevărul e că nu mi-am făcut iubit. Sunt singură. Dacă aş face aşa ceva, m-aş despărţi de soţul meu, aş divorţa şi apoi”, a spus Laurette.