LAZIO – FCSB ONLINE: Cât costă şi de unde pot fi procurate bilete la returul din Europa League

Oficialii FCSB au anunţat, prin intermediul unui comunicat emis pe pagina oficială de Facebook, că fanii care vor să vadă meciul, cu Lazio, de pe Stadio Olimpico, din 16-imilie Europa League îşi poti achiziţionat tichete la preţul de 14 euro.

17 feb. 2018, 10:18
LAZIO – FCSB ONLINE: Cât costă şi de unde pot fi procurate bilete la returul din Europa League

Suporterii români care vor să participe la partida Lazio – FCSB din returul 16-imilor UEFA Europa League îşi pot procura încă de acum biletele de la punctele de vânzare ale clubului italian, precum şi prin intermediul serviciului List Ticket. Acestea pot fi achiziţionate şi în România, în cursul zilei de luni, la casa de bilete de la Arena Naţională.

Comunicatul integral emis de oficialii FCSB:

”Bilete pentru Lazio-Steaua, luni la case!

FC Steaua Bucureşti anunţă că biletele destinate suporterilor români pentru partida cu S.S. Lazio, de joia viitoare, contând pentru returul „saisprezecimilor” UEFA Europa League, vor fi disponibile după cum urmează:

ÎN ROMÂNIA

– Preţul unui bilet este de 14 Euro (se acceptă DOAR Euro)

– Luni, 19 Februarie – 12:00 – 19:00 – Casă de bilete Maior Coravu (Naţional Arena)

– Atenţie! Fiecare persoană care va achiziţiona un bilet trebuie să se prezinte la casă de bilete cu o copie după un act de identitate (CI/ Paşaport), care să ateste faptul că este de naţionalitate română!

 

ÎN ITALIA

– Biletele sunt disponibile deja la punctele de vânzare ale clubului S.S. Lazio, denumite Lazio Style 1900 (Parco Leonardo, Roma, RomaEst), precum şi prin intermediul serviciului List Ticket! (detalii aici: http://www.sslazio.it/it/news/44938)

– Preţul unui bilet este de 14 Euro

– Fiecare suporter român trebuie să prezinte, la momentul achiziţionării tichetului, un act de identitate românesc sau un document care să ateste faptul că este de naţionalitate română!

– O persoană poate achiziţiona MAXIM 4 bilete!

Va mulţumim şi va aşteptăm alături de noi!”.