LAZIO – STEAUA ONLINE STREAM Europa League: 5-1. LIVE VIDEO STREAMING LAZIO-FCSB 2018

Formaţia FCSB a ratat calificarea în optimile Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 5-1, de echipa Lazio Roma, în manşa retur a 16-imilor competiţiei. În tur, FCSB a câştigat, scor 1-0.

22 feb. 2018, 16:44
LAZIO – STEAUA ONLINE STREAM Europa League: 5-1. LIVE VIDEO STREAMING LAZIO-FCSB 2018

LAZIO – STEAUA ONLINE STREAM Europa League UPDATE 18:30 – ECHIPA DE START a lui Nicolae Dică este cea anunţată de Digi Sport cu două ore în urmă. Tehnicianul roş-albaştrilor a ales o formulă 4-2-3-1, cu Teixeira făcând pereche cu Nedelcu în centrul liniei de mijloc. Iată primul 11 al vicecampioanei României pe Stadio Olimpico: Andrei Vlad – Benzar, Găman, Planic, Morais – Nedelcu, Teixeira – Man, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere.

LAZIO – FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE

Min. 81: GOL FCSB! Gnohere marchează golul de onoare pentru stelişti.

Min. 71: GOL LAZIO! Immobile îi umileşte pe Morais şi Vlad şi realizează hattrick-ul. 

 

Min. 61: Ultima schimbare la FCSB! Iese Găman, accidentat, şi intră Bălaşa.

Min. 54: Ocazie bună pentru FCSB! Şutul lui Florinel Coman se duce în bara porţii lui Strakosha. 

 

Min. 51: GOL LAZIO! Felipe Anderson duce scorul la 4-0.

 

 

Min. 46: A început repriza secundă.


Min. 43: GOL LAZIO! Immobile face ”dubla” şi cineva ar trebui să arunce prosopul pentru trupa lui Dică.

 

 

Min. 35: GOL LAZIO! Bastos marchează şi duce scorul la 2-0, după o eroare de marcaj a lui Nedelcu.

 

Min. 35: GOL LAZIO! Bastos marchează şi un lucru e clar: nu vom avea prelungiri!


Min. 7: GOL LAZIO! Immobile deschide scorul! Atacantul îl învinge pe Vlad cu un şut la colţul scurt

Min. 6: Ocazie IMENSĂ pentru Lazio! Immobile scapă singur cu Vlad, dar trimite peste poartă.


 
 

ECHIPELE DE START

Lazio: Strakosha – Patric, De Vrij, Caceres – Basta, Parolo, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulici – Anderson, Immobile
Rezerve: Guerrieri, Nani, Bastos, Caicedo, Milinkovici-Savici, Marusici, Murgia
Antrenor: Simone Inzaghi

FCSB: A. Vlad – R. Benzar, Găman, Planici, J.Morais – Nedelcu, Teixeira – Man, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere
Rezerve: Stăncioiu, Bălașa, L. Filip, Momcilovici, Fl. Coman, Ov. Popescu, Cr. Tănase
Antrenor: Nicolae Dică

UPDATE 15:00 Ştefan Radu nu este în lotul lui Lazio pentru meciul din această seară cu FCSB, din returul 16-imilor Europa League, a anunţat site-ul clubului italian. Jordan Lukaku, anunţat şi el titular, şi fundaşul Wallace nu au fost nici ei reţinuţi în lot.

UPDATE 14:33 Artur Jorge a fost la un pas să părăsească FCSB, în ultima zi de mercato din această iarnă.Fotbalistul a fost dorit de o echipă din Liga, însă a refuzat oferta, deşi sub comanda lui Dică are şanse nule să mai evolueze.

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că agresivitatea şi cel puţin un gol marcat cu Lazio pe Stadio Olimpico poate aduce calificarea ”roş-albaştrilor” în optimile de finală ale Europa League. LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO ‘‘Mă gândesc la meciul de mâine (joi, n.red.). Lazio e o echipă foarte bună, iar noi, ca şi în tur, vom încerca să jucăm cât mai bine. Mâine seară trebuie să marcăm măcar un gol. Mijlocaşii şi atacanţii lui Lazio sunt foarte puternici şi din acest motiv vom încerc să obţinem calificarea jucând cu agresivitate”, a declarat Dică, potrivit presei italiene.

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO ”Echipa lui Inzaghi joacă mereu în acelaşi sistem. Şi la Bucureşti a jucat cu rezerve, Nani şi Luis Alberto, spre exemplu, sunt jucători de mare valoare”, a mai spus Dică.

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO Tehnicianul a precizat că Dragoş Nedelcu va fi titular joi, având în vedere că Mihai Pintilii este suspendat.

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO ”Când jucam eu pentru această echipă, a fost nevoie de mai mulţi ani pentru a ajunge la un nivel înalt. E nevoie de timp pentru a construi o echipă mare, iar acum lucrăm la acest lucru. Am crezut mereu în calităţile noastre, acum avem încredere în calificare şi vom face totul pentru a o obţine”, a precizat Nicolae Dică.

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO ”Nivelul din Europa League e superior celui din campionatul nostru. Jucătorii noştri au mare valoare şi credem că pot creşte în continuare pentru a deveni, în timp, o echipă mai bună”, a conchis Dică.

La rândul său, mijlocaşul Dragoş Nedelcu a declarat: „Va fi un meci foarte dificil, Lazio joacă foarte bine acasă, dar vom da tot ce putem. Am disputat multe meciuri grele, dar aceasta este cea mai dificilă”.

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO ”Au fost unele momente dificile pentru mine, dar în meciul tur am jucat bine. Accept criticile, pentru că mă ajută să cresc”, a menţionat Nedelcu.

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO ‘ Nedelcu s-a referit şi la susţinerea pe care o va avea FCSB la Roma: ”Ca şi în meciul tur, FCSB are mulţi suporteri, atât pe teren propriu, cât şi în deplasare. Sper că se vor face simţiţi şi mâine seară”.

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO ‘ ”Antrenorul nostru ne-a pregătit tactic foarte bine pentru meciul de mâine şi vom face totul pentru a-i urma indicaţiile. Sunt la echipă din vara trecută şi fac tot ce pot pentru a avea un post de titular”, a concluzionat Nedelcu.

LAZIO ROMA – FCSB (STEAUA) LIVE în EUROPA LEAGUE ONLINE STREAM PRO TV VIDEO ‘ Meciul Lazio Roma – FCSB va avea loc joi pe Stadio Olimpico din capitala Italiei, de la 20,00 (ora României). Echipa antrenată de Nicolae Dică s-a impus în tur cu 1-0.