Lecţii de viaţă care te vor inspira

Vietile lor n-au fost tocmai usoar, insa au trecut peste toate problemele. Iar povestile de viata de mai jos se transforma in adevarate lectii care ar trebui sa fie un exemplu pentru oricine.

27 iun. 2016, 20:31
Lecţii de viaţă care te vor inspira

Intr-o zi de iulie 2000 Sharon Everett, 51 de ani, a fost prinsa intr-un incediu in propria casa. Pana cand pompierii au reusit sa o scoata din flacari, aproape 60% din suprafata corpului avea arsuri de gradul 3. Urechile, pleoapele, nasul, buzele si parul erau distruse.

Sharon nu-si amintea de foc, insa sotul si cei 5 copii isi aminteau cele 6 luni in care femeia fusese in coma indusa si cat de fericiti au fost cand, 7 luni mai tarziu, se intorcea acasa. In ciuda celor intamplate, femeia si-a pastrat cumpatul si nu s-a plans niciodata. Apoi a aflat despre Phoenix Society, o organizatie care ii ajuta pe supravietuitorii incendiilor. Sharon impreuna cu familia sa a participat la un congres al celor salvati de furia flacarilor, unde a intalnit astfel de oameni care isi traiau viata cu bucurie. Apoi, s-a oferit sa fie voluntar la spitalul in care ea fusese tratata unde a oferit traning pentru personalul care interactiona cu cei arsi.

Sharon are si momentele ei in care cade in depresie insa, asa cum le spune celorlalti supravietuitori: „Poate ca viata ta s-a schimbat insa nu s-a terminat. In unele privinte chiar poate fi mai buna decat inainte”, spune femeia.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.