Leo Iorga, apel disperat. Are nevoie de 50.000 de euro pentru a scăpa de cancer

Leo Iorga trece prin momente cumplite după ce a fost diagnosticat cu cancer la plămâni, în urma cu şapte ani. Boala lui s-a agravat, iar viaţa solistului depinde acum de 50.000 de euro.

03 mai 2018, 07:46
Leo Iorga, apel disperat. Are nevoie de 50.000 de euro pentru a scăpa de cancer

Leo Iorga se luptă cu cancerul de şapte ani. Ultimile analize sunt alarmante, iar medicii i-au recomandat un tratament revoluţionar, la o clinică din Turcia. Pentru asta are nevoie, însă, de 50.000 de euro.

„Starea de sănătate a lui Leo nu este deloc bună, ultimele rezultate în urma analizelor nu ne-au bucurat deloc! Plus că se enervează foarte des, din cauza bolii, şi tot aşa. Când ştii că eşti cu securea deasupra capului, este şi normal. Acum îi mai trebuie iar 50.000 de euro pentru tratament. Trebuie să facă un fel de radioterapie, iar fiecare şedinţă costă 7.000 de euro (n.r – investigaţii, cazare şi transport). El trebuie să meargă să facă asta într-o ţară din Uniunea Europeană sau în Turcia”, a spus soţia solistului, potrivit click.ro.

 În urmă cu un an a ajuns chiar şi la o clinică din Cuba, pentru un vaccin anticancer, drum care l-a costat 10.000 de euro, iar acum se zbate pentru ca tratamentul cu cannabis să fie legalizat şi în România. Artistul a trecut şi prin cinci intervenţii chirurgicale, la plămâni, la creier şi la glandele suprarenale, pentru extirparea unor tumori. Deşi are ameţeli şi se deplasează cu greutate, artistul nu a renunţat la marea lui iubire, muzica.

El acceptă să cânte în toate colţurile ţării, alături de colegii lui, pentru a face rost de banii atât de necesari tratamentelor, dar şi pentru a-şi încărca bateriile, cu ajutorul fanilor, care vin cu sutele, la recitalurile lui.

Leo Iorga se străduieşte în zadar, de doi ani, să vândă vila ”Iorga’S House” de la Eforie Nord, însă nimeni nu a dorit să scoată din buzunar 250.000 de euro ca să o achiziţioneze. Până când va scăpa de ea, artistul închiriază cele zece camere, pe perioada verii, cu aproximativ 120 de lei pe seară.

Citeşte şi Clipe grele pentru Leo Iorga. Artistul va fi operat de cancer, pentru a patra oară