Lia Olguţa Vasilescu, ATAC la Boc: „Dacă făceam eu, eram în cătuşe”. Replica primarului de Cluj

Dispută între primari, după festivalul UNTOLD de la Cluj. Lia Olguţa Vasilescu, edilul Craiovei, acuză faptul că primăria condusă de Emil Boc a plătit 900.000 de euro pentru un concert şi susţine că, dacă ar fi făcut ea o asemenea "achiziţie", era în cătuşe. Replica lui Boc nu a întâziat să apară. 

05 aug. 2015, 11:49
Lia Olguţa Vasilescu, ATAC la Boc: „Dacă făceam eu, eram în cătuşe”. Replica primarului de Cluj

Olguța Vasilescu, primarul din Craiova, a scris pe Facebook că Emil Boc este „aplaudat” pentru festival că „doar e Boc şi PNL”.

„Primăria Cluj Napoca a plătit 900.000 de euro pentru UN CONCERT! În urma unei licitaţii care numai licitaţie nu se poate numi. Dacă făceam eu asemenea „achiziţie” eram în cătuşe! Pe Boc îl aplaudă! Că doar e Boc! Şi e PNL! La ei orice e posibil…„, a acuzat Lia Olguţa Vasilescu pe reţeaua de socializare.

În replică, Emil Boc spune că primarul PSD din Craiova dezinformează.

„E o dezinformare a doamnei Olguța Vasilescu pentru că dânsa vorbea de 900.000 euro, contribuția Primăriei este 10% din bugetul festivalului, adică 400.000 euro și eu îi doresc succes doamnei Olguța Vasilescu să obțină și ea titlul de Capitală Europeană a Tineretului ca să aibă și ea cu ce să se mândrească„, a spus Boc.

CITEŞTE ŞI Emil Boc: Politicienii trebuie să ţină cont de părerea lui Mugur Isărescu