Liga 1, Premier League şi Ligue 1 pe Biletul Zilei PARIURI1x2.RO. Menţinem ritmul de profit!

Varianta oferita ieri a adus din nou profit in buzunarele pariorilor. Am mizat pe cel putin un punct castigat de Concordia in meciul de acasa cu Juventus (scor 1-1), luand in calcul si maximum 3 goluri marcate la Bucuresti, intre FCSB si Astra (scor 1-1). Emotii mari pentru cele doua reusite ale lui Chelsea, in imensa surpriza a rundei inaugurale din Premier League. Campioana en-titre a pierdut pe teren propriu cu Burnley, scor 2-3, a doua reusita a gazdelor, semanata de David Luiz, venind tocmai in minutul 88 al partidei. Important ramane, insa, profitul, asigurat de biletul pariuri1x2.ro, pentru a 6-a oara in aceasta luna.

13 aug. 2017, 09:12
Liga 1, Premier League şi Ligue 1 pe Biletul Zilei PARIURI1x2.RO. Menţinem ritmul de profit!

Biletul zilei: 

Pentru a fi lunar pe plus cu un astfel de proiect in cota de 2.00 – 2.15 jucata zilnic, trebuie alese variantele cele mai simple si logice de pariere. Redactia pariuri1x2.ro reuseste constant sa extraga astfel de pariuri. Dovada si sugestiile zilei, ce au in vedere cel putin 2 goluri marcate intr-un meci ce opune doua formatii spectaculoase, Newcastle si Tottenham sau lipsa reusitelor de pe tabela in jocul de Liga 1 dintre Craiova si FC Botosani. La Guingamp – PSG, confruntare in care Neymar va debuta pentru trupa pariziana, pariul logic este 2 solist.

CITESTE SI:

 

Biletul zilei: 

15:30, Newcastle – Tottenham, peste 1.5 goluri
17:30, CSU Craiova – FC Botosani, sub 3 goluri asiatic,
22:00, Guingamp – PSG, PSG sa castige

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.