LIGA CAMPIONILOR LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Manchester City, în premieră în sferturi

LIGA CAMPIONILOR LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Manchester City-Dinamo Kiev şi Atletico Madrid-PSV Eindhoven au fost partidele programate marţi seara, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Englezii de la City au încheiat 0-0 acasă, cu ucrainenii, dar merg mai departe graţie victoriei cu 3-1 obţinută în tur.

15 mart. 2016, 15:34
LIGA CAMPIONILOR LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Manchester City, în premieră în sferturi

LIGA CAMPIONILOR LIVE VIDEO DOLCE SPORT

Manchester City – Dinamo Kiev 0-0 (3-1, în tur)

Click aici pentru a vedea Atletico Madrid – PSV Eindhoven

Manchester City nu a atins niciodată fraza sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, această seară având mari şanse să fie una istorică pentru „cetăţeni”. Returul cu Dinamo Kiev începe de la scorul de 3-1 cu care britanicii s-au impus în prima manşă, în Ucraina, în urmă cu trei săptămâni, când Aguero, David Silva şi Yaya Toure au împins-o pe City aproape de Top 8 al ediţiei actuale de Champions League.

LIGA CAMPIONILOR LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Mult mai echilibrat se anunţă meciul dintre Atletico Madrid şi PSV, care acum trei săptămâni, în Olanda, s-a încheiat nedecis, scor 0-0. Spaniolii au totuşi avantajul terenului propriu, iar o calificare i-ar duce pentru al treilea sezon consecutiv în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Atletico şi PSV s-au mai întâlnit de trei ori până acum, de două ori câştigând ibericii, în timp ce o partidă s-a încheiat la egalitate.