LIGA CAMPIONILOR LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Meci dramatic la Munchen

LIGA CAMPIONILOR LIVE VIDEO DOLCE SPORT. FC Barcelona estre penultima calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, catalanii învingând cu 3-1 miercuri seara, pe Camp Nou, pe Arsenal Londra. Meciul Bayern Munchen - Juventus a intrat în prelungiri, scorul după 90 de minute fiind, ca şi în tur, 2-2. Bavarezii s-au calificat în sferturi după ce au mai marcat de două ori în prelungiri.

16 mart. 2016, 19:12
LIGA CAMPIONILOR LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Meci dramatic la Munchen

LIGA CAMPIONILOR. Pentru al şaselea sezon consecutiv Arsenal Londra părăseşte Champions League în faza optimilor de finală, de această dată „tunarii” pierzând cu scorul general de 1-5 în faţa lui FC Barcelona.

Ultima calificată în sferturile de finală ale competiţiei s-a ales între Bayern Munchen şi Juventus Torino, la capătul unul meci de infarct. Juventus conducea deja cu 2-0 în minutul 28, prin golurile lui Paul Pogba şi Juan Cuadrado şi scăpase în câştigătoare. Lewandowski a  reaprins speranţele în tribunele Allianz Arena, în minutul 73, iar în primul minut al prelungirilor Thomas Muller a reluat cu capul în plasă o centrare perfectă de pe dreapta a fostului jucător de la Juve, chilianul Arthuro Vidal. Scorul de pe tabelă arăta, la fel ca în tur, 2-2, iar partida a intrat în prelungiri.

Bayern Munchen – Juventus 4-2 – după prelungiri (Lewandowski – min. 73, T. Muller – 90+1, Alcantara – min. 108, Coman – min. 110/Pogba – min. 6, Cuadrado – min. 28)

FC Barcelona – Arsenal Londra 3-1 (Neymar – min. 18, Suarez – min. 65, Messi – min. 88/Elneny – min. 51)

Pentru FC Barcelona, calificarea în sferturi n-ar trebui să fie o problemă, după victoria cu 2-0 obţinută pe terenul lui Arsenal, în urmă cu trei săptămâni. În ultimele şase sezoane Leo Messi s-a dovedit un adevărat coşmar pentru „tunari”, marcând nu mai puţin de opt goluri împotriva acestora, în Liga Campionilor. Potrivit statisticilor Opta, niciun jucător nu a marcat în Champions League atât de multe goluri în faţa unui singur oponent precum Messi în poarta lui Arsenal.

LIGA CAMPIONILOR LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Celălalt meci al serii le opune pe Bayern Munchen şi Juventus, pe Allianz Arena, după 2-2 în tur, la Torino. Nemţii au fost atunci la cârma partidei, au dominat tot meciul şi au condus cu 2-0, dar Dybala şi Sturaro au salvat-o pe Juve şi au scos egalul.