LIGA EUROPA LIVE VIDEO. Azi se vor stabili echipele calificate în sferturi, Plzen-Sporting s-a decis în prelungiri

LIGA EUROPA LIVE VIDEO. Manşa retur a optimilor de finală din Europa League ia startul de la ora 18:00, cu duelul programat la Moscova între Lokomotiv şi Atletico. Se anunţă o seară plină de meciuri echilibrate, neexistând o favorită certă la victorie în niciunul dintre cele opt meciuri.

15 mart. 2018, 15:03
LIGA EUROPA LIVE VIDEO. Azi se vor stabili echipele calificate în sferturi, Plzen-Sporting s-a decis în prelungiri

LIGA EUROPA LIVE VIDEO. Se află cu un pas şi jumătate în faza sferturilor de finală următoarele formaţii: Atletico, Sporting, Marseille şi Arsenal. În rest, orice gol marcat poate schimba ecuaţia calificării în celelalte partide. Madrilenii lui Diego Simeone au parte de linişte totală, după victoria cu 3-0 de pe teren propriu. E greu de crezut că Lokomotiv poate emite pretenţii de a întoarce rezultatul acasă, ţinând cont şi de cifrele uluitoare ale lui Atletico pe faza defensivă.

EUROPA LEAGUE, FAZA OPTIMILOR, MANŞA RETUR:

Lokomotiv Moscova – Atletico Madrid 1-5 (în tur 0-3)

Plzen – Sporting 2-1 (după prelungiri) (în tur 0-2)

Bilbao – Marseille 1-2 (în tur 1-3)

Zenit – Leipzig 1-1 (în tur 1-2)

Dinamo Kiev – Lazio 0-2 (în tur 2-2)

Arsenal – AC Milan 3-1 (în tur 2-0)

Salzburg – Dortmund 0-0 (în tur 2-1)

22:05 Lyon – ŢSKA Moscova (în tur 1-0) – Telekom Sport 3 Click aici pentru a vedea Lyon – ŢSKA

Marseille joacă tot mai bine sub comanda lui Rudi Garcia. Se află pe locul 3 în campionat, care asigură prezenţa în preliminariile Ligii Campionilor anul viitor, iar în Europa League vine după acel 3-1 din tur cu Bilbao. Manşa nu s-a jucat complet, însă un gol marcat de francezi în Ţara Bascilor aproape că ar destrăma orice gând optimist al jucătorilor lui Bilbao.