CFR Cluj – CSM Poli Iaşi 2-1 în prima etapă din PLAY OFF. Dan Petrescu, SCANDAL şi ELIMINARE. Vezi CLASAMENTUL

CFR Cluj a câştigat, vineri, meciul cu CSM Poli Iaşi, scor 2-1, pe teren propriu, în prima etapă din play-off. Partida a avut parte şi de incidente: Dan Petrescu a fost trimis în tribună pentru proteste. CFR Cluj s-a impus graţie un gol marcat în prelungiri!

09 mart. 2018, 20:41
CFR Cluj – CSM Poli Iaşi 2-1 în prima etapă din PLAY OFF. Dan Petrescu, SCANDAL şi ELIMINARE. Vezi CLASAMENTUL

CFR Cluj a condus timp de 84 de minute, dar CSM Poli Iaşi a egalat pe final, din penalty. Nervii au explodat, iar Dan Petrescu a fost trimis din nou în tribună. Totuși, Omrani a reușit să aducă victoria în minutul 93, iar CFR Cluj se distanțează temporar la 5 puncte de FCSB.

Țucudean a deschis scorul din câțiva metri în minutul 10. Vârful adus de la Viitorul a revenit astfel pe primul loc în clasamentul golgeterilor, cu 13 reușite. Cu 2 minute înainte de pauză, CFR Cluj trebuia să primească un penalty în urma unui duel între Rusu și Păun, dar arbitrul Iulian Călin a lăsat jocul să continue. Soarta meciului s-a schimbat în minnutul 84, când A. Cristea a transformat un penalty. La una dintre ultimele faze ale meciului, Omrani a înscris, dezlănțuind o euforie de nedescris în rândul echipei sale.

CFR CLUJ – CSM POLI IAŞI 2-1 (1-0)

Ţucudean 10, Omrani 90+3 / A. Cristea 84p

GOLURILE VIDEO AICI

CFR CLUJ: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, A. Mureșan, Camora – Hoban, Djokovic (85 Costache) – Culio, Deac, Păun (64 Mailat) – Țucudean (73 Omrani).

CSM POLI IASI: Rusu – Bosoi, Frăsinescu, Jagodinskis (46 Pedro Mendes), Bădic – Cioinac, Mihăescu (78 Kizito) – Chelaru, Platini, Al. Zaharia (46 Jo Santos) – A. Cristea.

PLAY-OFF ETAPA 1

CLASAMENT