CM 2018. Al treilea rezultat de 1-0 al zilei. După Portugalia şi Uruguay, Spania şi-a câştigat şi ea meciul

CM 2018. Spania a reuşit prima sa victorie la acest Campionat Mondial, 1-0 cu Iran, pruntr-un gol marcat de Diego Costa, în minutul 54.

20 iun. 2018, 16:41
CM 2018. Al treilea rezultat de 1-0 al zilei. După Portugalia şi Uruguay, Spania şi-a câştigat şi ea meciul

CM 2018. În 20 de meciuri jucate până acum la Cupa Mondială din Rusia nu s-a înregistrat niciun rezultat de 0-0, fapt care nu s-a mai întâmplat în debutul turneelor finale de la ediţia din 1954. N-a lipsit mult ca Spania să fie protagonista unui egal, pentru că defensiva Iranului s-a dovedit ca un zid ce părea că nu va ceda. Ce trecea de fundaşi era apărat de Alireza Beiranvand. Chiar şi unicul gol marcat în acest meci a fost unul atipic, chinuit şi ciudat. Iranul a păcătuit prin lipsa de creativitate, iar asta a costat-o obţinerea unei remize.

Spania, deşi a câştigat, are să-şi pună multe semne de întrebare cu privire la jocul prestat, în perspectiva fazelor superioare. Din această grupă B Marocul nu mai are nicio şansă să treacă mai departe, dar ar putea încurca Spania, meciul viitor.

Clasament grupa B:

1. Portugalia 2 1 1 0 4:3 4
2. Spania 2 1 1 0 4:3 4
3. Iran 2 1 0 1 1:1 3
4. Maroc 2 0 0 2 0:2 0

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 82 Ocazie uriaşă pentru Iran, de a egala! Mehdi Taremi reia bine cu capul mingea centrată de Vahid Amiri, dar balonul se duce puţin peste transversală.

Min. 63 Gol Iran, dar reuşita a fost anulată pentru ofside. Saeid Ezatolahi protestează, dar în urma analizei video scorul rămâne nemodificat, Spania-Iran 1-0.

Min. 54 GOOOL Spania! Diego Costa primeşte o minge în careul de 16 metri, se înşurubează printre fundaşii iranieni  şi înscrie cu largul concurs unui fundaş advers! Este un gol ciudat, dar Spania conduce cu 1-0!

Min. 50 Ocazie mare Spania! Sergio Busquets prinde un ţut bun din afara careului, dar Alireza Beiranvand are o intervenţie spectaculoasă, respingând balonul care s-ar fi dus aproape de vinclu.

Min. 45+2 David Silva trage din afara careului, dar şutul este blocată de unul dintre fundaşi, care pur şi simplu se aruncă în faţa balonului. Execuţia se anunţa promiţătoare, însă Spania are doar corner.

Min. 25 Lovitură liberă pentru Spania, de la 24-25 de metri. Execută David Silva, dar Alireza Beiranvand, portarul Iranului, reţine cu siguranţă.

Min. 14 Karim Ansarifard  încearcă să-l surprindă pe David De Gea cu un șut de la distanță, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 1 A început partida de la Kazan.

Componenţa formaţiilor:

Iran: Beiranvand – Ramin, Hosseini, Pouraliganji, Haji Safi – Karim, Omid, Mehdi, Ezatolahi, Amiri – Sardar.

Spania: De Gea – Carvajal, Pique, Ramos, Alba – Iniesta, Busquets – Lucas, Isco, Silva – Diego Costa.

LIVE TVR SPANIA IRAN CM 2018 LIVE STREAM ONLINE VIDEO TVR. Andres Cunha va arbitra meciul SPANIA – IRAN, ajutat de asistenţii Nicolas Taran şi Mauricio Espinosa (toşi din Uruguay). Julio Bascunan, din Chile, este rezervă la SPANIA IRAN LIVE STREAM ONLINE VIDEO TVR.

LIVE TVR SPANIA IRAN CM 2018 LIVE STREAM ONLINE VIDEO TVR. Selecţionerul celor din IRAN, Carlos Queiroz, spune că s-a pregătit foarte bine pentru meciul cu SPANIA. „Va fi o experienţă unică pentru noi. Jucăm împotriva unui echipe fantastice. Nu am venit la CM pentru a ne aştepta la meciuri uşoare, chiar vrem să fie partide cât mai dificile pentru a învăţa din ele. Pentru noi va fi un câştig indiferent de rezultate. Vrem să fim mai buni de la meci la meci, să ridicăm profilul fotbalului iranian, asta vom face şi cu Spania”, a spus Carlos Queiroz înainte de SPANIA IRAN LIVE STREAM ONLINE VIDEO TVR.

LIVE TVR SPANIA IRAN CM 2018 LIVE STREAM ONLINE VIDEO TVR.Echipele probabile la meciul SPANIA – IRAN

SPANIA: De Gea – Nacho, Pique, Sergio Ramos, Jordi Alba – Koke, Sergio Busquets, A. Iniesta – Isco, Diego Costa, David Silva. Selecţioner: Fernando Hierro.

IRAN: Beiranvand – Rezaeian, Cheshmi, Pouraliganji, Safi – Ebrahimi – Jahanbakhsh, Shojaei, Amiri, Ansarifard – Azmoun. Selecţioner: Carlos Queiroz.

LIVE TVR SPANIA IRAN CM 2018 LIVE STREAM ONLINE VIDEO TVR. SPANIA IRAN, meci din etapa a doua din GRUPA B de la CM 2018, se joacă, miercuri, la Kazan, de la ora 21:00, LIVE STREAM ONLINE VIDEO TVR. Spania, 1 punct, şi Iran, 3 puncte, sunt în grupă cu Portugalia, 1 punct, şi maroc, 0 puncte. TVR transmite SPANIA IRAN CM 2018 LIVE STREAM ONLINE VIDEO TVR.