Mihai Tudose, interviu exploziv la România TV. Premierul face dezvăluiri în scandalul salariilor şi pensiilor LIVE VIDEO

O ediţie specială va fi difuzată în această seară la România TV. Începând cu ora 20:00 vom transmite de la Palatul Victoria, chiar din biroul premierului Mihai Tudose. Telespectatorii România TV vor putea urmări un interviu exploziv în care vor fi puse cele mai incomode întrebări.

29 dec. 2017, 10:31
Mihai Tudose, interviu exploziv la România TV. Premierul face dezvăluiri în scandalul salariilor şi pensiilor LIVE VIDEO

Premierul României dă explicaţii la România TV în scandalul salariilor. Cum se schimbă salariile de la 1 ianuarie, atât în privat, cât şi la stat, ce se întâmplă cu impozitele pe care le plătim. Vor fi anunţuri cruciale atât pentru populaţie, cât şi pentru mediul de afaceri. Nu în ultimul rând, primul ministru anunţă ce se va întâmpla cu pensiile în 2018 şi în ce stadiu este legea care va aduce cele mai mari schimbări în sistem.

Mihai Tudose, despre creşterea salariilor: La unii vor creşte cu 5% de la 1 ianuarie, la alţii cu 25%, în funcţie de categoria socială

Mihai Tudose are şi un mesaj cheie pentru PSD şi Liviu Dragnea. Vezi ce spune şeful Guvernului despre tensiunile din partid, despre legile Justiţiei, schimbarea şefei DNA.

Citeşte şi: Dragnea: Unor membri ai guvernului Tudose li s-a spus ca ar fi buni să devină lideri ai PSD

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat la România TV că unor membri ai Guvernului Tudose li s-a spus că ar fi buni să devină preşedinţi ai PSD şi i-a îndemnat pe aceştia să spună public din partea cui au venit aceste declaraţii.

El a adăugat că nu ştie dacă acest lucru i s-a spus şi premierului Mihai Tudose, dar cel puţin doi membri ai Guvernului Tudose i-au spus „explicit” că li s-a transmis că ar fi mai buni să devină preşedinte PSD.