Liviu Dragnea, despre suspendarea lui Iohannis: „Îi rog să mai aibă răbdare”

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marţi, la Antena 3, că instabilitatea socială din ţară riscă să afecteze economia României deoarece investitorii străini ar putea să evite ţara noastră şi i-a cerut preşedintelui să revină ”la o abordare raţională”.

25 ian. 2017, 04:12
Liviu Dragnea, despre suspendarea lui Iohannis: „Îi rog să mai aibă răbdare”

Întrebat dacă are colegi social-democraţi care vor suspendarea preşedintelui Iohannis, Dragnea a răspuns: ”Sunt foarte supăraţi şi îi înţeleg, dar îi rog să mai aibă răbdare. Aşa cum am făcut şi în 2016, când am ţinut lucrurile sub control, vreau să procedez şi acum, dar va exista o limită de la care o să fim conştienţi că, dacă o lăsăm să se depăşească, România scapă de sub control. Eu nu vreau să ajungem acolo. România are nevoie de pace socială şi de stabilitate politică pentru că asta ne ajută să atingem obiectivele majore ale tuturor statelor mari: securitate, stabilitate şi prosperitate pentru cetăţeni. Într-o ţară aflată în conflict permanent în care în fiecare zi se mai răstoarnă un butoi plin cu ură, aşa ceva nu poţi să rezolvi.”

Ioan Ghişe: „Se STRÂNG deja semnături pentru DEMITEREA lui Iohannis”

Liviu Dragnea a spus, referindu-se la ultimele acţiuni ale preşedintelui Iohannis, că acesta a apucat un drum greşit. ”Plus că nu este conecvent: o dată spune ceva despre Legea graţierii, o dată spune altceva. Tonul pe care o spune, maniera în care o spune, cum s-a dus în mod brutal peste Guvern arată că ori este foarte nervos, ori nu înţelege că nu sunt lucruri care se pot face de către preşedinte. Ce este foarte rău că, în acest an în care România are un guvern şi o majoritate stabile, cu un program de guvernare apreciat de toată lumea şi care va produce efecte, acţiunile preşedintelui riscă să afecteze o stabilitate apreciată şi peste ocean, apreciată şi în Europa.