Dragnea după ce Ghiţă a spus că i s-a cerut să facă denunţuri împotriva sa: Mă pune serios pe gânduri. Nu mi-e teamă

Preşedintele Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că declaraţiile fostului deputat Sebastian Ghiță, potrivit cărora a fost amenințat că îi vor fi trimise la închisoare rudele și prietenii dacă nu face un denunț împotriva lui Liviu Dragnea, îl pun serios pe gânduri. Acesta a transmis, pentru "cine trebuie să înţeleagă", că nu îi este teamă de nimic.
Iulian Tudor
28 dec. 2016, 12:18
Dragnea după ce Ghiţă a spus că i s-a cerut să facă denunţuri împotriva sa: Mă pune serios pe gânduri. Nu mi-e teamă

„Eu nu iau in ras aceste declaratii pentru ca, din pacate, nu sunt singurele informatii de acest gen care au ajuns la mine. Atat in timpul campaniei electorale, cat si dupa alegeri. Mai ales dupa alegeri. Am primit din foarte multe parti informatii, de la oameni cu care nu am vorbit in viata mea, care mi-au transmis ca au fost presati, intrebati, sa spuna ceva despre mine sau macar sa accepte sa inventeze ceva despre mine. Nu am dat atat de mare importanta si atunci cand primesti o astfel de informatie, ai o rezerva a bunului simt. Ai o speranta desarta ca poate nu se poate intampla asa ceva.

Aceasta declaratie asumata a lui Sebi Ghita ma pune serios pe ganduri si cred ca ar trebui sa ne puna pe ganduri serios. Am inteles ca vor mai urma astfel de declaratii si eu zic sa le urmarim cu atentie. In ceea ce ma priveste, sper sa inteleaga toata lumea care trebuie sa inteleaga, ca nu mi-e teama„, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat de jurnalşti dacă au existat presiuni directe la adresa sa, Liviu Dragnea a răspuns: „Directe, nu, dar le vedeam prin presă. Vedeam un site care spunea cum o să fiu băgat în puşcărie”.

De asemenea, întrebat de ce se fac presiuni, şeful social-democraţilor a spus că nu se doreşte ca PSD să preia guvernarea. „Pentru ca PSD sa nu preia guvernarea, pentru ca PSD sa nu puna in practica acel program de guvernare care este sustinut de toti romanii„, a adaugat aceasta.

Fostul deputat Sebastian Ghiță susține că DNA este un „instrument” prin care „mai marii zilei” încearcă întoarcerea votului dat de români în 11 decembrie și că a fost amenințat că îi vor fi trimise la închisoare rudele și prietenii dacă nu face un denunț împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea, astfel încât acesta să nu poată deveni prim-ministru.

„În ultima perioadă, am fost și eu vizitat de un avocat al DNA, care, nu pe ocolite, în mod direct, mi-a spus că, dacă fac niște denunțuri împotriva lui Liviu Dragnea, mai am o șansă. (…) Au încercat și acum doi ani împotriva fostului prim-ministru Ponta, iar de data aceasta l-au ales pe Dragnea. Cum există un interes împotriva cuiva în România, cum apar dintr-o dată denunțători binevoitori care știu, mint, interpretează lucrurile într-un anume fel favorabil procurorului. Mi s-a spus că dacă știu ceva despre familia domnului Dragnea, oameni pe care îi cunosc de 15 ani de zile, atunci răsplata va fi lipsa agresiunii împotriva familiei mele, îmi vor lăsa mie familia în pace. Mi-au spus că îmi vor duce mama la DNA, la fel cum au dus-o pe mama lui Victor Ponta, că îi vor aresta pe frate, prieteni și că am să mă întâlnesc cu toți la închisoare. Iar prețul era un denunț împotriva lui Dragnea, ca să fie blocat să devină prim-ministru”, a declarat Ghiță într-o înregistrare video difuzată, miercuri, de România TV.

În debutul înregistrării, Ghiță spune că, dacă aceasta va rula, înseamnă că „lucrurile nu mai sunt bine deloc și că niciun argument și nicio rațiune” nu îl vor mai putea face să tacă.

„Se încearcă, s-a încercat deja și poate că se va reuși zdrobirea voinței românilor și întoarcerea votului pe care aceștia l-au dat masiv în favoarea dezvoltării, a unor salarii și pensii decente, în favoarea unor oameni care să construiască și să dezvolte România. DNA este instrumentul folosit de mai marii zilei și de către interesele străine pentru a zdrobi votul românilor. Liviu Dragnea, cel care conduce PSD și care a asigurat victoria acestui partid în alegeri alături de aliații săi, a fost tot timpul campaniei electorale șantajat și amenințat. A fost șantajat și amenințat și presat să nu devină prim-ministru”, a adăugat Sebastian Ghiță.

CITEŞTE ŞI: Poliţia Română: Nu au fost constatate încălcări procedurale în cazul lui Sebastian Ghiţă

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Cu cât se vinde un Oltcit în 2024. Prețul îi va șoca pe mulți români
Capital.ro
S-a dat lege pentru TOATE FEMEILE din România. Vestea cea mare a venit chiar ACUM: Venim cu două beneficii
Playtech.ro
Îţi mai aduci aminte de Pamela din Dallas? Era o divă HOT, toată lumea o invidia. Acum o mai recunoşti?
DailyBusiness
Documentul prin care românii vor afla ce pensie primesc la bătrânețe. Daniel Baciu anunță schimbarea crucială
Adevarul
Imagini de colecție cu Ion Țiriac tânăr student când se antrena la baza sportivă studențească Tei VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Scandalul Coldea, văzut de Traian Băsescu: Un infractor pensionar
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins
Cancan.ro
Ce au pățit acești constănțeni, după ce au trecut granița cu Bulgaria ca să-și cumpere țigări cu 14 lei pachetul
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
A murit Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu: „Din păcate, viața este crudă” Dana suferea de cancer
Capital.ro
Se schimbă legea pentru TOȚI POSESORII de mașini din România: "Acest lucru să nu se mai întâmple"
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
"Din păcate viaţa este crudă". A murit Dana Rotariu, soția fotbalistului din "Generația de Aur" Iosif Rotariu, la vârsta de 60 de ani
substantial.ro
Alinare în necazuri și sprijin în deznădejde: Acatistul Sfântului Mina, puterea supremă a rugăciunii
MediaFlux
DECIZIE privind RECALCULAREA PENSIILOR. Ministrul Muncii a ANUNȚAT: PENSIONARII ADUC ACTELE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'