Liviu Dragnea: Proiectul de buget pe 2018 ar putea veni în Parlament pe 29 noiembrie

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a precizat, marţi, că proiectul de buget pe 2018 ar putea veni în Parlament pe 29 noiembrie, el menţionând că acesta va intra în dezbaterea comisiilor de Buget-Finanţe după 1 Decembrie.

21 nov. 2017, 12:06
Liviu Dragnea: Proiectul de buget pe 2018 ar putea veni în Parlament pe 29 noiembrie

„Am vorbit cu colegii din Guvern, am vorbit în coaliţie, ei practic au finalizat proiectul de buget. Este o procedură pe care trebuie să o respecte în ceea ce priveşte hotărârea privind stabilirea salariului minim, care este în transparenţă decizională, şi se pare că ziua în care se împlineşte acest termen şi care poate deveni ziua în care se adoptă actele normative necesare, inclusiv proiectul de lege al bugetului, să fie 29 noiembrie”, a spus Dragnea.

Întrebat despre calendarul de adoptare a proiectului de buget, Dragnea a răspuns:„Odată venit, facem calendarul atunci. Dacă vine pe 29 noiembrie, zilele care vor curge după vor fi de depunere a amendamentelor, urmând ca săptămâna de după sărbătoarea naţională să înceapă discuţia în comisii”.

Tudose şi Dragnea despre creşterea taxelor locale în 2018: Niciun primar nu va avea un buget mai mic. Nu au de ce să majoreze taxele