Liviu Dragnea recunoaşte prăbuşire PSD în sondaje. Ce spune de „pucişti”

Liviu Dragnea recunoaşte că PSD s-a prăbuşit în sondaje faţă de scorul obţinut în decembrie 2016. De la cele 47 de procente obţinute la ultimele parlamentare, PSD ar fi ajuns acum la 33-35%.

23 sept. 2018, 18:57
Liviu Dragnea recunoaşte prăbuşire PSD în sondaje. Ce spune de „pucişti”

Preşedintele PSD a afirmat că nu ştiu de unde avea Adrian Ţuţuianu sondajul prezentat în şedinţa CEx, în care social-democraţii erau prezentaţi la 31%.

Liviu Dragnea îi acuză pe contestatarii săi din PSD că au acţionat la ordinul lui Klaus Iohannis. În prima apariţie televizată după CEx-ul de vineri, la Antena 3, duminică seară, preşedintele PSD a afirmat că a existat o coordonare suspectă.

„M-am uitat ieri si astazi. A fost totusi o oarecare coordonare, o oarecare sucesine de actiuni. E iesit Iohannis si a spus ‘Scapati de Dragnea’. Rezitul: ‘Scapati de Dragnea’. Toata opozitia, in frunte cu Iohannis:  ‘Protocoalele nu exista, nu-s probleme, nu sunt abuzuri. 

Esenta discutiei a fost ca nu mai trebuie sa ne certam cu Iohannis, sa nu mai vorbim de abuzurile din Romania. Eu cred ca se vorbeste prea putin.

Ca a fost o coordonare, ca a fost o condicindeta… Multi colegi au spus ca nu a fost o coincidenta.

La baza partidului a fost o miscare puternica de sustinere a mea si o reacte violenta la adresa unor astfel de cereri (de a opri lupta cu abuzurile – n.r.)”, a declarat Dragnea.