Liviu Dragnea şi Irina Tănase, vacanţă romantică în Maldive. Cei doi se pregătesc de NUNTĂ

Liviu Dragnea a plecat din țară pe 2 ianuarie, de pe terminalul deținut de Țiriac Air, cu un avion privat închiriat de la o companie sârbească, alături de iubita sa, Irina Tănase, anunţă G4Media.

09 ian. 2019, 19:56
Liviu Dragnea şi Irina Tănase, vacanţă romantică în Maldive. Cei doi se pregătesc de NUNTĂ

UPDATE: Apar noi detalii despre plecarea lui Liviu Dragnea în vacanță. Liderul PSD a închiriat un avion privat de la compania aeriană sârbească Air Pink. Dragnea ar urma să revină la București, unde are programate întâlniri cu liderii europeni prezenți la București la evenimentul oficial de preluare a președinției UE de către România.

Avionul de mici dimensiuni, un Cessna Citationn XLS a venit de la Verona la București pe data de 2 ianuarie. Potrivit surselor G4Media.ro, Dragnea a plecat cu acest avion însoțit de iubita sa, Irina Tănase, de pe terminalul Țiriac Air la ora 19.37, așa cum rezultă din datele de zbor publice ale avionului Cessna Citation al companiei Air Pink, disponibile de pe site-ul flightaware.com, care păstrează toate datele de zbor ale unui avion care decolează și aterizează de pe un aeroport.

Avionul a aterizat la Sofia pe 2 ianuarie la 20.17, dar de aici nu mai este foarte clar care a fost următoarea destinație a liderului PSD. Avionul Cessna Citation XLS care l-a dus pe Dragnea la Sofia se oprește aici și pleacă a două zi, pe 3 ianuarie, în Platov, Rusia. Vezi mai jos datele de zbor

Potrivit unor surse, Dragnea ar fi plecat mai departe de la Sofia cu Turkish Airlanes până la Istanbul și de acolo într-o destinație exotică, insulele Maldive. Este însă foarte posibil ca liderul PSD să fie plecat de la Sofia spre altă destinație. Nu e clar cine a plătit costurile deplasării cu avionul privat până la Sofia.

Citeşte mai mult G4Media.ro

Ştirea iniţială:

Liviu Dragnea ar fi plecat însoțit de partenera lui, Irina Tănase și de încă o persoană pe ruta București-Sofia-Verona. Nu e clar de ce avionul cu care a plecat Dragnea în vacanță a făcut escală la Sofia și cine plătește costurile deplasării cu avionul. Nu este clar nici dacă Verona a fost ultima destinație sau de acolo avionul a plecat spre o altă destinație.

Codrin Ştefănescu anunţă nunta anului în PSD. Irina Tănase va deveni soţia lui Dragnea! Când are loc evenimentul

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a susținut însă pe data de 3 ianuarie, deci la o zi după ce Dragnea a părăsit România, că liderul PSD nu a plecat din țară și că „nu va pleca din țară, în mod sigur”. În cadrul emisiunii „Dosar de politician” de la B1 TV, Ștefănescu a dezvăluit că Irina Tănase va deveni „cât de curând” soția lui Liviu Dragnea.

„Liviu Dragnea nu se află în Maldive cu logodnica lui care îi va deveni și soție cât de curând. (…) Liviu Dragnea nu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din țară și nu va pleca din țară, în mod sigur”, a spus Codrin Ștefănescu la B1 TV.