Liviu Dragnea: Simt că cineva încearcă să folosească instituţiile statului într-un joc electoral

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat la România TV că "unul sau mai mulţi încearcă să folosească instituţiile statului într-un joc electoral". Liderul PSD a subliniat că nu mai crede în coincidenţe.

07 aug. 2016, 19:37
Liviu Dragnea: Simt că cineva încearcă să folosească instituţiile statului într-un joc electoral

Liviu Dragnea a ţinut să lămurească la România TV care sunt ameninţările venite din partea adversarilor politici, inclusiv din partea şefului statului sau a apropiaţilor acestuia.

”Aici nu e vorba neapărat de ameninţări, dar am spus-o şi săptămâna trecută – încep să nu mai cred în coincidenţe. Se întâmplă multe lucruri nu numai cu mine, nu numai cu familia mea, ci şi cu alţi lideri politici naţionali sau locali. Simt, s-ar putea să greşesc, că undeva, cineva – unul sau mai mulţi – încearcă să foloseacă instituţiile statului în acest joc electoral.

Nu am informaţii, ci pur şi simplu simt asta. Îmi doresc să fie o percepţie greşită. (…) Sunt atât de multe zvonuri, informaţii care circulă în Bucureşti, până la urmă nu mai ştii ce e adevărat şi ce nu este adevărat. Sunt mulţi care simt asta. Poate greşim toţi, şi am luat o boală sau un virus care ne face să avem o percepţie diferită asupra realităţii. Dar s-ar putea să fim sănătoşi şi să avem dreptate”, a declarat Liviu Dragnea România TV.

El a mai spus că există ”precedentul” Traian Băsescu – un preşedinte care a folosit instituţiile statului pentru alegeri.

”Noi ne vedem de drum în continuare. Cum, necum, evaluarea noastră este că vom rămâne în picioare până în ziua alegerilor”, a adăugat preşedintele PSD.