Liviu Vârciu şi fiica sa şi-au făcut tatuaj. Cum a reacţionat mama fetei

Liviu Vârciu este un tătit fericit şi le face toate poftele celor două fete ale sale. Carmina, fiica cea mare a vedetei, şi-a dorit un tatuaj iar tatăl său nu a stat prea mult pe gânduri şi i-a îndeplinit dorinţa.  Mama fetei nu a stat prea mult pe gânduri și a reacționat după ce a văzut tot ce s-a întâmplat. Cei doi își susțin fiica indiferent de situație.

14 sept. 2018, 17:06

Carmina a venit în vacanță la tatăl ei și au mers și s-au tatuat amândoi. Cei doi și-au tatuat un citat pe mână. Acesta începe de pe mâna fetei și se continuă pe mâna tatălui.

„Cât timp voi trăi tu vei fi mereu fetița mea”, este citatul pe care cei doi îl vor avea toată viața pe piele.

„Ne-am făcut amândoi tatuaj. Am zis că nu știu dacă sunt genial sau inconștient, dar așa am simțit că trebuie să fac cadoul acesta copilului meu. (…) Nu pot să vorbesc eu în numele femeii, nu ne știm atât de bine încât să-mi dau cu părerea. Eu pe jumătatea mea de copil am decis, eu am jumătatea din stânga, cu inima, mama ei are jumătatea din dreapta. Eu pe jumătatea mea mi-am permis cu fiica mea, pentru că m-a înnebunit că vrea, să-i fac cadoul acesta. Este un citat pentru mine, între tată și copil. Oricât ar trăi ea și oricât de mare s-ar face ea și oricât de mare ar deveni vedetă, star, avocat sau contabil tot copilul meu va rămane.”, a spus Liviu Vârciu, potrivit viva.ro.

În momentul în care mama Carminei a văzut ce au făcut cei doi, Ami le-a lăsat un comentariu pe social media: „Vă strâng de gât pe amândoi”.

Citeşte şi Anda Călin, fosta iubită a lui Liviu Varciu, are nevoie de operaţie. Ce a păţit vedeta