LIVIU VÂRCIU şi iubita însărcinată îşi vor spune ADIO. „Relaţia lor nu rezistă….”

Liviu Vârciu a dat ”bomba” primăverii! Artistul a anunţat că iubita lui, Anda Călin, este însărcinată şi urmează să-l facă tătic pentru a doua oară. Celebra clarvăzătoare Carmen Harra susţine însă că relaţia celor doi este una de tranziţie şi spune că viitorii părinţi nu vor rezista împreună mai mult de doi-trei ani.    

20 apr. 2017, 11:21

Liviu Vârciu şi iubita lui, Anda Călin, urmează să devină părinţi, scrie cancan.ro. Vestea a luat prin surprindere chiar şi pe prietenii foarte apropiaţi ai cântăreţului, care nici nu ştiau că acesta are o iubită. Cei doi îndrăgostiţi sunt împreună de la începutul acestui an, iar bruneta este însărcinată deja în trei luni.

Citeşte şi ANDA CĂLIN îl va face tătic pe Liviu Vârciu. A fost iubita lui Alibec şi a apărut în Playboy

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a dezvăluit ce-i aşteaptă pe viitorii părinţi în viitor. Harra a spus că viitorul bebeluş este fără îndoială copilul lui Vârciu, însă că el şi tânăra mămică nu vor rezista împreună mai mult de 2-3 ani, din cauză că el este o persoană independentă, căreia îi e extrem de greu să aibă o relaţie serioasă.

„Copilul este al lui, într-adevăr, însă relaţia lor este una temporară, de tranziţie. Va dura un an, doi, trei, nu pe termen lung. Ei se completează reciproc, dar nu sunt suflete pereche. Amândoi sunt destul de instabili şi nu pot construi o relaţie serioasă reală, nu va rezista. El este foarte independent şi îi va fi dificil sa aibă o relaţie serioasă în general, nu doar în acest caz”, a declarat Carmen Harra pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Citeşte şi Liviu Vârciu, fotografie emoţionantă pe Facebook: „Cine mă iubeşte”

Vârciu a confirmat faptul că urmează să devină tătic, însă a spus că nici nu se pune problema de nuntă: „Da, voi fi tătic, mulţumesc lui Dumnezeu şi… cam atât. Mă bucur foarte tare şi cam atât. Nu e casă de piatră pentru că nu mă însor, să nu aud discuţia asta! Una e dintre ele mămică. Da, Emilia, există şi viaţă după… Faceţi ca mine, faceţi copii mulţi”.