LIVIU VÂRCIU şi iubita lui, prima fotografie împreună, după ce s-a aflat că vor deveni părinţi FOTO

Liviu Vârciu se iubeşte de la începutul acestui an cu Anda Călin, tânăra care îi va dărui un copil, lucru pe care nu a dorit să îl comenteze nici unul dintre ei. Însărcinată cu o fetiţă, viitoarea mămică a ieşit cu iubitul ei, Liviu Vârciu, la un eveniment, s-au pozat împreună şi a împărtăşit fotografia cu fanii.

22 mai 2017, 09:49

„Iubire”, a scris Anda Călin în descrierea imaginii pe care a postat-o pe pagina sa de Instagram, potrivit cancan.ro. Prietenii virtuali s-au bucurat foarte mult când au văzut fotografia şi i-au lăsat numai comentarii de laudă. „În sfârşit şi poza. Sunteţi superbi împreună/ Ooo/ Superbi”, i-au scris internauţii la fotografie.

Citeşte şi Şi-a văzut iubita facând sex cu un alt barbat ÎN DIRECT la TV. Ce a urmat este ULUITOR

În ultimii ani, Liviu Vârciu a fost implicat în mai multe relaţii, însă abia acum pare că şi-a găsit echilibrul pe plan sentimental. Vestea a fost o mare surpriză pentru toată lumea, mai ales că nu se ştia că Liviu ar avea o iubită oficială.

„Da, voi fi tătic, mulţumesc lui Dumnezeu şi… cam atât. Nu e casă de piatră, pentru că nu mă însor, să nu aud de discuţia asta! Faceţi ca mine, faceţi copii mulţi”, le-a transmis acesta prietenilor virtuali.