LOTO 6/49. Situaţie fără precedent, un număr a fost anunţat GREŞIT

Publicat: Marţi, 05 Mai 2015 08:38 // Actualizat: Marţi, 05 Mai 2015 08:38 // Sursa: romaniatv.net

Un număr a fost anunţat greşit în timpul extragerii live de duminică, de la loto 6 din 49, dând peste cap planurile jucătorilor care se vedeau deja câştigători.

LOTO 6/49. Al cincilea număr câştigător de la extragerea de duminică a fost anunţat ca fiind 16 în loc de 19, aşa cum era scris pe bila extrasă din urnă. Mai multe publicaţii şi agenţii de presă au dat numărul 16 drept câştigător, cum a citit crainicul.

Citeşte şi LOTO: Report la LOTO 6/49. REZULTATE LOTO 3 mai

Situaţia s-a lămurit abia după două ore, când extragerea din ziua respectivă a fost validată. Mai mulţi jucători au solicitat lămuriri, dar Loteria NU a dat niciun comunicat. Purtătorul de cuvânt al instituţiei a spus că a fost o eroare şi că cel care a citit a confundat cifrele şi a citit 6 în loc de nouă.

Numerele câştigătoare la loto 6/49, la extragerea de duminică: 48, 8, 5, 37, 19, 1.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
numele loto rezultate loto rezultate loto 6 din 49
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 mai 10:56
Răspunde | Votează email 0 email
Mihai
Dacă vei începe să cultivi gânduri de prosperitate, imaginându-ţi că eşti un om foarte bogat înconjurat de un ocean de energie mentală şi înotând într-o mare a abundenţei, corpul şi mintea ta vor intra instantaneu pe vibraţia prosperităţii, iar tu vei începe să atragi literalmente, la fel ca un magnet, tot ceea ce îţi e necesar pentru a deveni bogat. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email mihai268@yahoo.com
05 mai 08:51
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
1
EUR
4.7081
RON
23 Jan
noapte 0 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H