Lovitură pentru Augustin Lazăr. Procurorul general al României, acuzat că a încălcat codul deontologic al magistraţilor

Publicat: Joi, 21 Iunie 2018 00:06 // Actualizat: Joi, 21 Iunie 2018 00:06 // Sursa: romaniatv.net

Inspecţia Judiciară îl acuză pe procurorul general, Augustin Lazăr, de încălcarea codului deontologic al magistraţilor, după ce i-a numit pe parlamentarii din comisiile speciale "inculpaţi de rang înalt", raportul fiind înaintat Secţiei pentru procurori a CSM.

Foto: Agerpres

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a fost acuzat de Inspecția Judiciară că a încălcat codul deontologic al magistraţilor.

"Apreciem că există indicii cu privire la încălcarea de către domnul procuror general Augustin Lazăr a obligaţiilor deontologice stabilite prin dispoziţiile art. 17 din Codul Deontologic al Judecătorilor şi Procurorilor", se arată într-un raport prezentat miercuri seară de Antena 3.

La data de 23 martie 2018, s-a înregistrat sesizarea din oficiu a Inspecției Judiciare cu privire la încălcarea de către procurorul general Augustin Lazăr a obligațiilor deontologice stabilite conform art. 17 din Codul Deontologic al judecătorilor și procurorilor.

Inspecția Judiciară s-a sesizat pentru încălcarea deontologiei profesionale de către procurorul general al României Augustin Lazăr și a declanșat cercetările împotriva acestuia pentru declarațiile pe care le-a făcut la 8 decembrie 2017.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Augustin Lazăr cod deontologic Inspecţia Judiciară
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 sep 07:48
Răspunde | Votează email 0 email
Angelescu
Dansul a fost de calitate si nu le-a spus pe nume. cum trebuia..Excroci ordinari.O fi incalcat deontologia,dar nu a gresit cu nimic.Doar ca a fost prea elegant in exprimare.Borfasi era mai pe intelesul tuturor
1
EUR
4.6550
RON
17 Dec
noapte -1 °
zi 0 °
Ultimele joburi adaugate
24 H