Lovitură pentru Liviu Dragnea! DNA cere redeschiderea dosarului Tel Drum, caz închis din lipsă de probe în 2013

Lovitură pentru Liviu Dragnea.Marius Bulancea cere redeschiderea a două dosare penale în care vizată este compania Teldrum despre care denunţătorii susţin că este controlată de Dragnea. Joi are loc un prim proces la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

25 sept. 2018, 15:04
Lovitură pentru Liviu Dragnea! DNA cere redeschiderea dosarului Tel Drum, caz închis din lipsă de probe în 2013

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a cerut redeschiderea unui dosar Tel Drum, închis în urmă cu 5 ani, anunță România TV. Magistrații ÎCCJ vor decide mâine dacă vor da curs acestei solicitări sau dacă vor decide să respingă cererea procurorilor.

DNA a solicitat Înaltei Curţi să confirme redeschiderea unui dosar clasat tot de DNA în 2013. Dosarul vizează privatizarea Tel Drum către foşti colegi de facultate ai lui Liviu Dragnea şi acordarea preferenţială de contracte publice de către CJ Teleorman, condus de către Liviu Dragnea. Cazul a fost închis din lipsă de probe în 2013.

Înalta Curte a fixat termen pentru a discuta redeschiderea dosarului pe 26 septembrie 2018.

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a comentat cererea redeschiderii dosarului Tel Drum, închis cu cinci ani în urmă, de către Direcția Națională Anticorupție. Dosarul îl vizează pe președintele PSD, Liviu Dragnea.  

„Nu este nimic prea mult pentru cei care vor să împiedice cu adevărat modificarea legilor justiției. În ultimele zile am tot aflat că se deschid dosare pe bandă rulantă tot mai multor membri ai PSD din conducerea centrală și județeană. Lucrurile continuă cum au fost pe vremea lui Băsescu. Sistemul nu se predă, face în continuare abuzuri. Să reîncălzești un dosar închis acum cinci ani de zile și să îl redeschizi că vrei tu, mi se pare…Toată lumea vede. Se întâmplă niște chestii foarte ciudate. Le transmitem că mergem până la capăt, dar până la capăt merg și ei cu abuzurile. De asemenea, le transmitem încă o dată că lucrurile astea se vor opri și oamenii ăștia vor răspunde în fața legii.”, a spus Codrin Ștefănescu în emisiunea lui Lili Ruse, de la România TV.

Dosarul vizează privatizarea Tel Drum către foşti colegi de facultate ai lui Liviu Dragnea şi acordarea preferenţială de contracte publice de către CJ Teleorman, condus de către Liviu Dragnea.