Lovitură pentru PRO TV, Florin Busuioc se retrage de la meteo

Decizie radicală a îndragitului prezentator meteo, Florin Busuioc, după infarctul suferit! Potrivit Libertatea, Busu a decis să se retragă temporar şi să renunţe la rubrica meteo de dimineaţă şi la teatru.

13 ian. 2019, 09:45
Lovitură pentru PRO TV, Florin Busuioc se retrage de la meteo

Florin Busuioc și-a făcut planurile după infacrtul suferit! Iubitul prezentator al rubricii meteo se lasă de teatru și de toate proiectele din care făcea partea, pentru a scrie, alături de soția sa. Soarta se pare că i-a transmis, în luna noiembrie a anului trecut, că este cazul să se rezume la ceva mai puține activități. Prezentatorul urmează acum o dietă strictă și a renunțat total la viciul fără de care nu s-ar fi văzut, țigările. Florin Busuioc s-a reîntors pe micile ecrane, anunțând că este bine și că se simte mai bine decât niciodată. De asemenea, de curând, a spus pentru Libertatea direcția în care urmează să meargă, după cele petrecute.

O să vin la Știrile PRO TV de seară și cele de noapte, cam acesta va fi programul meu o perioadă. Din toate lucrurile pe care le făceai, ce ai păstrat și la ce ai fost nevoit să renunți? Vorbim aici despre lucrurile din PRO TV, piesele de teatru. Ne spuneai anul trecut că ești tentat și de o emisiune culinară… Momentan, am renunțat la știrile de dimineață, la teatru și la orice alt proiect aș mai fi avut. Iar pentru o vreme, iese din calcul emisiunea de travel culinar pe care intenționam să o fac.

Florin Busuioc a vorbit pentru Libertatea despre drumul pe care l-a ales după lovitura puternică pe care a primit-o de la viață. „Da, așa e. Doctorii nu-mi dau voie încă să fac același program, iar conducerea PRO TV susține asta, ceea ce este firesc și de bun-simț din partea amândurora, mai cu seamă că povestea asta cu trezitul de dimineață și stat patru ore și jumătate, mai mult sau mai puțin, în direct e complicată.