Lovitură TERIBILĂ pentru Mihai Stoica. Anunţul făcut de procurori

Mihai Stoica trece prin clipe grele după gratii. Pentru fostul manager al Stelei lucrurile ar putea lua însă o întorsătură tragică.

16 aug. 2014, 11:25
Lovitură TERIBILĂ pentru Mihai Stoica. Anunţul făcut de procurori

Zilele trecute, Tribunalul Bucureşti a înscris un nou dosar penal pe numele stelistului. Stoica este acuzat de infracţiuni de corupţie. Potrivit informaţiilor obţinute de Spynews.ro ar fi vorba despre implicarea acestuia în cazul judecătorului Stan Mustaţă, cel care – potrivit procurorilor DNA – a cerut, printr-un intermediar, mită de la Mihai Stoica, pentru a-i admite acestuia o contestaţie în anulare, după condamnarea acestuia în Dosarul Transferurilor.

Meme Stoica, pe cale să cedeze în puşcărie. Condamnarea l-a adus în pragul depresiei

Pe MM Stoica, sentința de acum câteva luni l-a adus în pragul depresiei, iar acum – potrivit unor surse din interiorul penitenciarului – a devenit client fidel al psihologilor, stelistul mergând săptămânal la consiliere, în Peniteciarul Rahova. De altfel, Stoica şi-a exprimat în mai multe rânduri nemulţumirile, în faţa judecătorilor.„Sunt singurul condamnat căruia nu i s-a cerut pedeapsă. Ministerul Public n-a cerut pedeapsă în cazul meu (…) Această condamnare condamnă o familie care trăia din câştigurile mele, e adevărat, câştiguri generoase. De 22 de ani am făcut numai performanţe. Nu sunt un infractor. Am luat titlul de campion.(…) Această familie trebuie să trăiască din două pensii ale părinţilor mei, care au 80 şi 70 de ani”, a spus fostul manager.