Luarea de ostatici din agenţia de turism din Paris s-a încheiat, dar agresorul nu a fost prins

Persoanele luate ostatice în cadrul unei tentative de jaf la o agenție de turism din Paris au fost eliberate, dar agresorul a reușit să fugă, au anunțat surse din cadrul forțelor de poliție.

03 dec. 2016, 09:42
Luarea de ostatici din agenţia de turism din Paris s-a încheiat, dar agresorul nu a fost prins

„Intervenția s-a încheiat, șase persoane au ieșit din agenție și sunt în siguranță, atacatorul nu a fost găsit la locul incidentului”, a anunțat, pe Twitter, prefectura de Poliție din capitala Franței.

Persoanele reţinute vineri seara într-o agenţie de voiaj din Paris de către un bărbat înarmat care a reuşit în final să fugă, au fost evacuate vii şi nevătămate.

Vineri, în jurul orei 18:30, un bărbat a înarmat a atacat agenţia. Mai multe persoane au rămas în interiorul agenţiei, acestea fiind ameninţate de către atacator. Între timp, forţele de ordine au fost alertate şi au ajuns la locul incidentului.

Cu puţin timp înainte de ora locală 21:00, toate persoanele au ieşit din agenţie. „cu mâinile deasupra capului” şi au fost preluate de către echipele de pompieri şi duse în imobilul vecin”, au mai informat surse din poliţie.