Luptă contracronometru pentru viaţa unui băieţel de 8 ani diagnosticat cu tumoare pe creier. De Moş Nicolae a aflat că e bolnav

Un băieţel de 8 ani duce o luptă dură pentru viaţă. Copilul a aflat recent că suferă de cancer. Este internat la Spitalul Fundeni, dar starea lui nu este foarte bună. Are nevoie urgent de operaţie în Turcia pentru extirparea tumorii de pe creier. Părinţii nu reuşescă să strângă banii necesari şi cer cu disperarea ajutorul nostru.

12 ian. 2018, 13:21
Luptă contracronometru pentru viaţa unui băieţel de 8 ani diagnosticat cu tumoare pe creier. De Moş Nicolae a aflat că e bolnav

Povestea lui Marius a început în prag de Moş Nicolae, când toţi copiii aşteaptă cadouri, insă el nu a avut puterea să se mai joace fiindcă vederea îi era înceţoşată şi durerea de cap era prea mare… deşi se simţea rau, nimeni nu s-ar fi aşteptat la un diagnostic atât de crunt pentru un îngeraş de 8 anişori.

Pe Moş Crăciun l-a primit la Institutul Oncologic Fundeni şi l-a salutat cu ultimile puteri. Nu s-a putut bucura ca de obicei de împodobirea bradului, de primirea colindătorilor.

Marius a fost la un pas de moarte înainte de Craciun, dar Dumnezeu i-a intins o mână şi l-a scos din ghearele morţii. Şi-a revenit puţin dupa primele sedinţe de chimioterapie, dar are nevoie urgent de operaţie în Turcia pentru extirparea tumorii de pe creier, tumoare foarte mare de altfel, cu evoluţie galopantă.

Pentru intervenţia chirurgicală are nevoie de 33.000 euro, urmând ca apoi să urmeze şi un tratament.

Dumnezeu face minuni, dar noi printr-un mic ajutor financiar putem contribui la producerea lor.

Ajutaţi-l pe Marius să zâmbească din nou, să aibă o şansă la viaţa.

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugăm să specificaţi pentru cine faceţi donaţia!