Luptă DECISIVĂ pentru copilul lui Dan Condrea. Fetiţa a REFUZAT să dea declaraţii la tribunal

Începe lupta în faţa judecătorilor pentru fetiţa lui Dan Condrea. Autorităţile vor să-i ia copilul primei soţii a fostului patron Hexi Pharma, însă Laura Georgescu nici nu vrea să audă.

04 aug. 2016, 06:32
Luptă DECISIVĂ pentru copilul lui Dan Condrea. Fetiţa a REFUZAT să dea declaraţii la tribunal

UPDATE Fetiţa lui Dan Condrea nu a vrut să dea declaraţii. Este audiată în aceste momente bunica fetitei.

Cand a intrat copilul, copilul le-a spus celor doua doamne, una procuror şi cealalta judecator, ca nu vrea să dea declaratii deoarece a dat declaratii scrise si copilul si bunica ca au o relatie armonioasa cu mine si intre ele cele doua. În acel moment, cele doua doamne si-au aruncat robele de pe dansele si au inceput sa se apropie de copil si sa traga de ea si ea se ascundea dupa mine si ma strangea tot mai tare in brate si tremura ca un iepuras. Dansele insistau si copilul nu nu nu…deci nu nou abuz…mai ramanea sa fie o sedinta de grup ca la Guru Bivolaru. Le-am pus in vedere ca acest copil nu este batjocura statului roman, nu este un infractor periculos, nu fura, nu cerseste la metrou, nu este aurolaca si este asistata de mama sa conform legii. Nu are nici carte de identitate si nu poate fi hartuita de statul roman, santajata, amenintata si interogata intr-o sedinta cu usile inchise in absenta mamei sale„, a declarat Laura Georgescu. 

Psihologul Hanibal Dumitraşcu crede ca prin aceste acuzatii pe care Laura Georgescu le aduce instantei de judecata face mai mult rau decat bine, mai ales fetitei sale:

„Intotdeauna trebuie sa prevaleze conform legii din Romania interesul superior al copilului, aceasta inseamna bunastarea emotionala. Din pacate, doamna Georgescu isi face singura un deserviciu, ii inteleg sentimentele, sunt sigur ca isi iubeste copilul, dar deocamdata nu are abilitatea necesara  de a-si apara copilul in primul rand in fata demersurilor institutiilor statului. Este foarte probabil ca modalitatea in care acuza instanta de judecata care a vrut sa aiba un dialog cu acest copil sa ii aduca mai degraba deservicii decat sa ii faciliteze situatia. Copilul este traumatizat iar mama nu realizează situatia in care se gaseste propriul ei copil ca urmare a gesturilor, reactiilor pe care ea le are„, este de parere psihologul Hanibal Dumitraşcu. 

Laura Georgescu a venit, joi, la tribunal hotărâtă să căştige bătălia cu instanţa:

Daca dansii isi propun razboi cu mine, vor avea o lupta pe masura„, a declarat Laura Georgescu.

Aceasta a mai spus că inmaneaza si presei suportul probatoriu pe care il va primi instanta: „Ce primeste si instanta, suportul probatoriu, il aveti acolo, discutam dupa. Il studiati , este master, nu are virus, il studiati si daca mai sunt intrebari va raspund cu mare drag. Pentru azi nu e un dosar, e o citare de interogatoriu copil, ca si cum copilul ar fi un mic infractor sau un copil care ar trebui bagat in scoala de corectie„, a declarat prima sotie a lui Dan Condrea.

Laura Georgescu a mai spus că nu a putut să ceară ca fetiţa să fie audiată acasă şi asta deoarece a fost vorba despre o ordonanta de urgenta fara raspuns prin intampinare:

„Nu am apucat, a fost ord de urgenta fara raspuns prin intampinare, nefiind o solicitare clasica nu am avut cale legala de a stopa asemenea…spuneti dumneavoastră ce…e vacanta, trebuia sa fim la mare m trageti dumneavoastră concluziile„, a mai spus acceasta.