„M-a întrebat de ce nu joacă”. Dragoş Nedelcu poate pleca de la FCSB. Reacţia lui Gigi Becali

Gigi Becali a anunțat după meciul FCSB - Hermannstadt, scor 3-0, că doar Iulian Cristea mai are șanse de a semna cu roș-albaștri în această perioadă de mercato. În schimb, vicecampioana riscă să piardă un mijlocaș adus cu surle și trâmbițe la gruparea finanțată de Becali.

13 feb. 2019, 14:02
„M-a întrebat de ce nu joacă”. Dragoş Nedelcu poate pleca de la FCSB. Reacţia lui Gigi Becali

Dragoș Nedelcu a primit anul trecut prin intermediul agentului său, Pietro Chiodi, o hârtie potrivit căreia poate pleca de la FCSB contra sumei de două milioane de euro, scrie digisport.ro. Becali a spus că a fost de acord, dar totul s-a întâmplat înaintea calificării naționalei României de tineret la Euro 2019 și că documentul esta valabil până la 1 martie 2019.
Gigi Becali: „Băi, tată, la Steaua nu este nimeni titular! Trebuie să joace și alții!”

Citeşte şi Gigi Becali, DESFIINŢAT! Atac fără precedent la adresa patronului FCSB: „E lup la stână. Teja e doar un argat!”

Pentru că Nedelcu nu s-a impus în primul 11, în mandatul lui Nicolae Dică (38 de ani), Chiodi s-a dus direct la Becali pentru a încerca să rezolve situația. „E o hârtie semnată mai de mult. Impresarul lui a venit la mine, că nu știu ce, că nu știu cum, că de ce nu joacă băiatul, dar eu i-am spus: ‘băi, tată, la Steaua nu este nimeni titular! Nu se poate să fii titular la Steaua’.

Mi-a zis că dacă nu sunt mulțumit… Ba, sunt mulțumit, i-am spus, dar joacă și alții. Și m-a întrebat câți bani am dat pe el, pentru că voia să-l ducă împrumut la o echipă cu drept de cumpărare, 5 milioane de euro”, a dezvăluit Gigi Becali, pentru Digi Sport.
Gigi Becali: „I-am dat acea hârtie mai mult ca să nu facă nazuri!”

Latifundiarul din Pipera n-a fost de acord cu împrumutul și spune că acum se gândește deja la un alt preț, mai ales că la vară se va disputa Campionatul European. „Nu am fost de acord cu împrumutul. Păi, ce, să-l ia și după aceea să zică că nu-l mai vor? Nu. Dacă vor să-l cumpere să-mi dea două milioane de euro, cât am dat pe el. Pentru că atât am dat eu pe el, 1,5 milioane de euro plus clauza de 500.000 de euro, pentru 20%.

Nu m-a dezamăgit, dacă era așa îl dădeam gratis, liber. Dar, eu mai am încredere în el. Dar hârtia e valabilă până la 1 martie, am dat-o acum un an.

Poate mă sucesc acum pentru că suntem și calificați la Euro 2019 și altul va fi prețul după aceea. Eu i-am dat acea hârtie mai mult ca să nu facă nazuri”, a mai spus Becali